Hedef : Six Pack

Yarin ilk isim resim yuklemek olacak.

ilk resim sabah kahvaltim evde yumurta olmadigi icin 1 yumurta ile idare ettik

ikinci resim öglen yemegim salataların icine 15grm zeytinyagi koydum

ücüncü resim ara ögünüm

dördüncü resim aksam yemegim tavukları pısırırken 15grm yag kullandım

Hafif bas agrısı var gibi saat 9gıbı cıkıp kosucam gorusmek uzere..

Eklentiler

• DSC03371 (667 x 500).jpg
    DSC03371 (667 x 500).jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 452
  • DSC03372 (533 x 400).jpg
    DSC03372 (533 x 400).jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 422
  • DSC03373 (533 x 400).jpg
    DSC03373 (533 x 400).jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 426
  • DSC03374 (533 x 400).jpg
    DSC03374 (533 x 400).jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 457
Su 2 hafta icinde diyet yapmadim dondurmalar cipsler kolalar hayatimdaydi.Pazartesi gunu eve gelicem diyete tekrar devam edicem resimlerle destekliyeceğim hedefe ulaşana kadar vazgeçmek yok ..

bence yasin daha genc once hacim kazan, sonra six pack icin ugras, biraz sekillen, kanatlarin ciksin ki guzel dursun, su an yapicagin sixpacks ler sadece aclikdan afrikadaki cocuklarda olandan olur, tabi senin tam ne istedigini bilmiyorum ama yanlis yonlendirmek de istemem.

Bunca insan aynı şeyi söylemiş ama gene de six pack peşindesin. Azmini takdir ederim ama kilo verince zayıflıktan acınacak halde olacaksın, durumu anlayabilmen için açık yazmak gerektiğini düşünüyorum o yüzden böyle yazıyorum. Kas kütlen olmadığı için yağları yakınca six pack'e falan sahip olmayacaksın. En az 6 aylık bir bulk dönemine ihtiyacın var. Hedeflemen gereken 2 yıl sonra nasıl olmak istediğin. Hem vakit kaybediyorsun hem de alacağın sonuçtan sonra vücudun hiçbir şeye benzemeyeceği için motivasyon da kaybedeceksin. Avatarındaki gibi olmak istiyorsan ona göre yemeye başlasan iyi olur.

Su 2 hafta icinde diyet yapmadim dondurmalar cipsler kolalar hayatimdaydi.Pazartesi gunu eve gelicem diyete tekrar devam edicem resimlerle destekliyeceğim hedefe ulaşana kadar vazgeçmek yok ..

bundan önceki hayatındada cips kola vs. hayatındaydı belliki çünkü öyle ince kollara bu kiloda böyle büyük bir göbek yapmak kolay olmasa gerek ...
çok sağlıksız beslenmişsin ihtiyacın olan yağ yakmak vs dısında düzenli bir beslenme hayatı onu bi yoluna koy sonra hedefine dogru ilerlersin

Benimde boyum 1,68 kilom 72 :D nasıl sende yağ olabiliyor baklavalar gözükmüyor , bence kasa hacime yönelmelisin sende karın kası yokki gözüksün zaten :D

Back
Yukarı