Hedef : Six Pack

Push-Up

Üye
Boy : 168
Kilo : 59
Bel : 83

1 ay diyet uyguladım 3 kilo kaybettim ve belim 3cm inceldi şimdi yeni diyetimi yazıccam okul kapandığında salona yazılacağım direk şimdilik hafta sonu sabah 45dakika koşu yapıyorum hafta içi 2 gün ip atlıyorum 45dakika kadar.

Sabah
4 beyaz 1 sarı yumurta
100gram lor peyniri
50 gram yulaf ezmesi + 150gram yoğurt
4-5 zeytin

Öğle
100gram lapa bulgur
150/200 gram tavuk/kırmızı et/ konserve balık

Akşam
150/200 gram tavuk/konserve balık + salata

zaten kilon az neden peki bu diyet?sırf karın kası için mi?sadece karın kasları olan bir vücut kesinlikle estetik durmayacak.hacimlensen,en azından bi 70-75 kiloya çıksan ondan sonra sabırlı bir şekilde aylık 3-4 kilo olacak şekilde yağlarını yaksan daha iyi değil mi?

Şişman bi kadının sarkık göğüslerinin olması ile zayıf bir vg'ci nin six-pack'leri olması arasında bi fark yoktur.

Elbette sadece six pack hiç estetik durmaz diğer bölgeleride çalışıyorum lafın gelişi six pack.Kilom düşük fakat yağ oranım yüksek bu yüzdende diyet yapıyorum.Sabah yulafı ve yoğurdu çıkardım günlük 300 gram yoğurt tüketiyorum.

Bugün diyetime sadık kaldım liste dışında hiçbirşey yemedim.

168 cm 59 kg, daha ne kadar duseceksin hakkaten?

Bence baslik degismeli.
Hedef: Sudanli/Cadli/Somalili gibi gorunmek.

Kesinlikle yanlis yoldasin.

fotolarınıda paylaşırsan daha aydınlatıcı olur
belki bikaç bişe söyleyebiliriz
bu rakamlardan anladığım pek bişe olmuyor

Yapman gereken tüm bölgeleri orantılı olarak çalıştıracak şekilde vg ye adamakılı başlayıp cardioyu sonlandırmandır.

Daha ne kadar kilo vereceksin...?

Yarın resimlerimi atıcam arkadaşlar ona görede bir yorum yaparsınız bende bu kiloya bu göbeğe bende inanamıyorum.

Fotograf yüklemeyi anlatacak biri varmi? Fotografları hazırladım sadece yükleme kaldi.

Sabah : 4 beyaz + 30/40 gram arasi peynir + 1 dilim tambuğday ekmeği + domates salatalık

Ogle: 100gram pilic doner + 1 dilim tambuğday ekmeği + 100grm yoğurt

Eve gelince 100grm erik + 100grm yogurt + soda

Aksam : 100grm pilic doner + marul domates ve salatalık + 100grm yogurt

Fotograf yüklemeyi anlatacak biri varmi? Fotografları hazırladım sadece yükleme kaldi.

Sabah : 4 beyaz + 30/40 gram arasi peynir + 1 dilim tambuğday ekmeği + domates salatalık

Ogle: 100gram pilic doner + 1 dilim tambuğday ekmeği + 100grm yoğurt

Eve gelince 100grm erik + 100grm yogurt + soda

Aksam : 100grm pilic doner + marul domates ve salatalık + 100grm yogurt

Yumurtaların ikisini sarısıyla yiyebilirsin tam protein zinciri için..Yumurta sarısındaki kolestrol testesteron üretimi desteklicektir.

Öğle yemeğiyle kahvaltı arasına bence bi ara öğün koy yeşil elma protein tozu olabilir.Aynı zamanda aksamla öğle arasınada birşeyle sıkıştırabilirsin çok fazla aç kalmak bb'de önerilmez.

Bu kadar az karbonhidratla pre-workout ürünü olmadan sağlam antremanlar çıkaramicaksın tükenirsin.Diyetine esmer pirinç esmer makarna ekleyebilir yada biraz daha tam tahıllı ekmek tüketebilirsin.

Saygılar :)

Not:Kaliteli karbonhidrat olarak eti mavi yeşil keten tohumlu öneririrm muazzam bir lif kaynağı

inanmayacak bir şey yok 50 kiloya düşmeden göbek gitmez.
ben 180 im 70kg de bile azıcık olsa göbekte yağ vardı.Kolaymı six pack çıkarmak yağ oranını %10 ların altına çekmek.Sadece diyetle olacak iş değil,çünkü vücut belli bir süre sonra alışıyor düşük kalorili beslenmeye.Bunun yerine vg ile birlikte götürüp bu işi ayda 2-3 kg yağ yak.Temizde kas kütlesi elde et.

Karbonhidrat 4gr dan aşağı düşmesin
protein 1.3-1.5
yağ 0.3-0.5

bu verdiğim oranları uygulayan biri vermiş yabancı bir sitede yağsız kas gelişimi için herkeste aynı etkiyi verirmi bilmem ama o adamda işe yaramış.Banada mantıklı geldi.
Düşük karbonhidrat diyetinde kas kaybetmek kaçınılmaz.Hele birde vg antrenmanı varsa...
O yediğin etin vs. bir faydası olmaz yani kas kaybetmemekte.Olsaydı herkes 1gr karb,3gr protein şeklinde beslenirdi.

yorum yazdığın yerin altında cevapla ve gelişmiş seçenekleri var, gelişmişe tıkla tekrar yorum bölümü açılacak. Cevapla nın altında diğer seçenekler eklenti ekle var. Eklenti ekleye tıklayarak resimleri foruma yükleyebilirsin. Yada imageshack gibi bir siteden üyelik alıp oraya yükleyerek forum koduyla burada paylaşabilirsin.

Boy kısaldıkça boy kilo oranı değiyor maalesef. Konuyu açan arkadaşla aynı boy, aynı kilodayım üstelik ince kemikli de değilim. Aynaya baktığımda abartısız 6 kg fazlalık yağ görüyorum.Bende kardiyo ya başladım bakalım sonumuz ne olacak.

59 kilo olan birinin beli nasıl 83 cm olur ya ? ben 64 kiloyum belim 69 cm :D bende temmuza kadar 70 kg olup temmuzda define olmayı planlıyorum...

Haftasonu daha detayli resimler ekleyecegim kilom hala 58/59 arasi gidip geliyor.Ketojenik diyet uygulamaya karar verdim listem şu şekilde;

sabah : 3tam yumurta + 100grm beyaz peynir + 10grm zeytinyağı

ogle : 150grm ciger + 10grm zeytin yagı

ara : 50grm beyaz peynir + 25grm ceviz

aksam : 150grm ciğer + salata + 10grm zeytinyagı.

kosu yapmadan once 20grm kadar kahve + 2poşet yeşil çay.

Eklentiler

• DSC03369 (400 x 300).jpg
    DSC03369 (400 x 300).jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 529
fotoğrafı görünce , en başlarda somalili gibi olacaksın diyen arkadaşla aynı fikirdeyim. İyice çocuk gibi kalırsın göbeği eritecem diye, yağı her yerden gideceğini, derinin kemiğe yapışacağınıda biliyorsundur. Bunu yapmak yerine panik yapmadan v.g. ye başlamanı, kas hacminde arttırıma gitmeni tavsiye ederim. Zira bu yağların çoğunu kazanacağın kaslarla zaten yakabilirsin.

O göbek gitse bile altından six-pack çıkacağını hiç sanmıyorum.
Yanlış yoldasın. Bir an önce imkan varsa salon, imkan yoksa evde dumbell ile vg çalışmalarına başlaman gerektiğini düşünüyorum.

O göbek gitse bile altından six-pack çıkacağını hiç sanmıyorum.
Yanlış yoldasın. Bir an önce imkan varsa salon, imkan yoksa evde dumbell ile vg çalışmalarına başlaman gerektiğini düşünüyorum.

Evimde 4 kisa bar 2 uzun bar var 50 kiloda agırlık var.Bench sehpahası kum torbasıda siparis verdim vg yapma konusunda bı sıkıntı cekmeyecegım gıbı gelıyor. Diet sürecim yaklasık 4 ay surecek bakalım olurmu olmazmı gorecegız.

İyi hoş güzelde resimlerini aç karnına çekmelisin. Yoksa karnın şişecek ve seni yanlış yönlendireceğiz.

Back
Yukarı