winkan
Üye
Herkese selam
Simdiye kadar en az 6 ay spor yaptim parca parca ama hala 1.82 boy ile 60 kg sinirindayim. Yas 21. Forumda actigim eski konulara baktim da adeta yerimde saymisim.
Sag bilek kirildigi icin 1 yil kadar ara vermistim ki iyiki vermisim cunku ne kadar cahil oldugumu goruyorum beslenme ve spor konusunda.
Artik istedigim kiloya ulasmak icin kararliyim ve sabirliyim. Mart ayina girerken 52 kg ye kadar dusmustum hasta olunca suanda 60kg civari degisiyor. 1 aydir da evde calisiyorum 4 kilo alip 2 kilo verdim.
Sonuc olarak:
Hedef=85kg (25kg eksigim)
Sure = 5 ay
Beslenme:
Sabah kahvalti :: yapabilirsem peynir ekmek zeytin soguk cay - ustune gainer alimi
Ara :: cikolata
Oglen :: yarim tavuk ekmek ile ayran - eve gidince gainer alimi
Ara :: findik fistik
Aksam :: 1 tabak yogurtlu makarna meyve suyu - gainer
Gece :: peynir ekmek ton baligi gibi kahvalti tarzi - gainer alimi
Gainere ek olarak gunde 2 gr kadar kreatin kullanabilirim.
Hadi saglicakla.
Simdiye kadar en az 6 ay spor yaptim parca parca ama hala 1.82 boy ile 60 kg sinirindayim. Yas 21. Forumda actigim eski konulara baktim da adeta yerimde saymisim.
Sag bilek kirildigi icin 1 yil kadar ara vermistim ki iyiki vermisim cunku ne kadar cahil oldugumu goruyorum beslenme ve spor konusunda.
Artik istedigim kiloya ulasmak icin kararliyim ve sabirliyim. Mart ayina girerken 52 kg ye kadar dusmustum hasta olunca suanda 60kg civari degisiyor. 1 aydir da evde calisiyorum 4 kilo alip 2 kilo verdim.
Sonuc olarak:
Hedef=85kg (25kg eksigim)
Sure = 5 ay
Beslenme:
Sabah kahvalti :: yapabilirsem peynir ekmek zeytin soguk cay - ustune gainer alimi
Ara :: cikolata
Oglen :: yarim tavuk ekmek ile ayran - eve gidince gainer alimi
Ara :: findik fistik
Aksam :: 1 tabak yogurtlu makarna meyve suyu - gainer
Gece :: peynir ekmek ton baligi gibi kahvalti tarzi - gainer alimi
Gainere ek olarak gunde 2 gr kadar kreatin kullanabilirim.
Hadi saglicakla.