Hedef 3 haftada 7 kilo

Az önce diyetimi bozdummu bozmadımmı tam anlayamadım 1 tabak bulgurlu ıspanak yedim . yanlışmı yaptım dogrumu bilemedim :D

Dostum 86 ya geldigimde benim işim zaten bitmiş oluyo :D hedefim 87-88 kg felan olmak . Sonrasında korumaya çalışıcam :D

14 KAsım 2012
Diyetimin 9. günü
Diyetime uymaya çalışıyorum bugun lor bittigi için sıkıntı yaşadım çünkü diyetimde neredeyse her ögünde lor var tavuk da bitti bugun baya eksik beslendim onun için protein tozuna yüklendim 2 defa içtim protein açıgını kapatmak için . Sabah ve akşam olarak 2 defa. Tabi dogrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum ama yaptık bir kere :D Buğünde omuz- karın antremanım var karın ant. baya yorucu oluyo bu gün iyi bir ter atıcam :D

Bugün gögüs - biceps ant. vardı mükemmel geçti . Ama bugün 2 kere diyet bozdum ve dün akşamda bozdum dün akşam 2 paket cips + 2 3 dilim irmik tatlısı yedim ve bugunde 2 defa irmik tatlısı yedim şu tatlıyı acilen komşuya felan dagıtmam lazım daha 1 tepsi var ve kafayı yemek üzereyim :D

Bu hiç adil degil ya . Düğün nedeniyle 2 -3 gün diyeti bozdum verdigim kiloyu 3 olarak geri aldım . Neyse Bundan sonra kesinlikle bozmak yok . Ayrıca kola diyetimide yaklaşık bi 70 gündür sürdürüyorum :)

Evet arkadaşlar diyetimi günü gününe buraya yazamadım ama aynen oradaki diyete devam ettim gerçi ilk verdigim diyette eksik noktalar var ara ögünlerde yanlış yazmışım editliyemedim 3.4. yorumlarımda gerçek olanlar yazıyo . bu diyeti devam ettirdim ve çok şükür sonucunu aldım 3 haftada 7 degilde 8kg verdim .Ve artık diyetimi sonlandırıp koruma amaçlı beslenicem :)

Tebrikler.

Süt ürünleri insülin seviyelerinde ani dalgalanmalara sebep olur sanırım. Sadece sabah öğününde tüketirim ben.

Son düzenleme:
Valla amcıma ulaştım artık rahatım :D sabahta tüketirim akşamda :D Teşekkürler bu arada baya zorlu bi süreçti ama oldu sonunda :D

birden hızlı kilo vermeyi değil yavaş yavaş alıştıra alıştıra kilo vermeyi hedefleyin
bunun için uygulayacağınız programı yaşam tarzınıza dönüştürün
herşeyin abartılısı zarardır

Sanırım hızlı kilo vermeye yine devam edicem . Haftada 6gün basket ant. var + olarak 5 gün de body yapıyorum . Ama hedefim 88 de durmak son 2-3 kg felan vericem sonra korumaya çalışıcam kiloyu . Gerçi bu kadar yogunlukta nasıl korunur bilmem ama deniyeceğim :)

Back
Yukarı