(Hazır kızarmış pilinç

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve heril tarafından 7 Eylül 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 13 üye.
  1. heril
    Offline

    heril Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    108
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    28
    Bu mağazalar veya her hangı bır yerde satılan kızarmış pilinçlerin bodycıler iiçin ideal midir ? Yada bir zararı var mıdır ?:confused:
     
  2. John399
    Offline

    John399 Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    920
    Beğenileri:
    555
    Ödül Puanları:
    103
  3. tLh
    Offline

    tLh Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2009
    Mesajlar:
    63
    Beğenileri:
    26
    Ödül Puanları:
    28
    Bildiğim kadarıyla yağ kullanılmıyor. Direkt şişe takıp pişiriyorlar. Bir zararı olacağını pek sanmıyorum
     
  4. BeBeT0
    Offline

    BeBeT0 Üye

    Katılım:
    26 Aralık 2010
    Mesajlar:
    255
    Beğenileri:
    64
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    hazır satılanlarda 0 yağ diye bişi olamaz imkansız o yüzden kendiniz alıp pişirmeniz en iyisi yağlanmaktan korkulmuyor ise hazır alınabilir ancak sakat

    tavuk fleto vs vs iyi gider
     
  5. cazador1453
    Offline

    cazador1453 Üye

    Katılım:
    10 Eylül 2012
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Meslek:
    Öğrenci (üniversite)
    Yer:
    İstanbul
    Bence sorun olmaz.Zaten kızarmış piliçler kanatsız oluyor.Ayrıca küçük oluyor.
     
  6. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    885
    Beğenileri:
    528
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    tavugu herzaman tek gecerim :) kızarmıs tavukta sıklıkta alıp yedigim besindir kendi yagıyla kızardıgı sürece sorun yok ama bazı yerlerde extra yag sürüp kızartıyorlar bunu alıdıgın yere mutlaka sor derisini cıkarıp yersen kalori olayını assagı indirmis olursun
     
    Danny Boy bunu beğendi.
  7. Duratec
    Offline

    Duratec Üye

    Katılım:
    4 Ekim 2010
    Mesajlar:
    881
    Beğenileri:
    659
    Ödül Puanları:
    103
    Yer:
    Ankara
    pilinç değil piliç bu arada..
     
    bravehearts, heril ve Gye Baek bunu beğendi.
  8. demircan256
    Offline

    demircan256 Üye

    Katılım:
    3 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    1.919
    Beğenileri:
    2.198
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    güvenlik
    Yer:
    istanbul
    hiçbir zararı olmaz kızarmış PİLİNÇ iyidir yanına bir domates dil ye gitsin afiyet olsun.
     
  9. boksbody
    Offline

    boksbody Özel Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2012
    Mesajlar:
    4.471
    Beğenileri:
    2.870
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    tavuğa karşı inanılmaz bi sevgim var
    çatlayanakadar yiyebilirim
    heralde yemlere kattıkları maddelerden olsa gerek alışkanlık yapıyor
    keşke köy tavuğu bulabilsekte yesek
     
  10. smntmbr
    Offline

    smntmbr Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2011
    Mesajlar:
    39
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    18
    bende haşlama tavuktan bıktığım zamanlarda alıyorum. derisini falan atıp o şekilde tüketilirse bir problem olmaz gibi geliyor bana. birde fiyatları çok değişiyor 9 tl ye de tam tavuk var 15 tl ye de (aynı ilçe içerisinde) araştırmak lazım
     
  11. muratcan.biceps
    Offline

    muratcan.biceps Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2012
    Mesajlar:
    1.160
    Beğenileri:
    540
    Ödül Puanları:
    93
    derisini çıkarıp sıcak suya etini batırırsak az çok ne kadar yag oldugunu göz kararı görürüz.ben hiç almıyorum çünkü çok yaglı görüüyor bana.derisi eriyor üzerinde çünkü.derisi zaten sırf yag :) etine nüfuz ediyor ben hiç tüketmiyorum.kendi göğüsüm kendim alıp(büyümede oldugum için) tavanın dibini kaplayacak şekilde bir bıcak ucu tere yagı ile yapıyorum.baharat vs. lezzetli oluyor. hem bizim için tavugun en iyi yeri göğüs zaten
     
  12. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    885
    Beğenileri:
    528
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    burda kızarmıs pilic 6-7 tl arası tabii büyük marketlerde 9 tl yi buluyor
     
    sthammer ve Danny Boy bunu beğendi.
  13. surakings2
    Offline

    surakings2 Üye

    Katılım:
    20 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    464
    Beğenileri:
    142
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    VG
    Yer:
    Sivas
    Pilinç değil Piliç:)
     
  14. Gookhan34
    Offline

    Gookhan34 Yeni Üye

    Katılım:
    1 Haziran 2012
    Mesajlar:
    121
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Derisini atmasak ne olur ki ya ben asıl derisi için seviyorum o şekildeki tavuğu :D :D
     
  15. brhmcr
    Online

    brhmcr Guest

    Asiri derece sagliksiz yag almis olursunuz : ) ama lezzetlidir :)
     
  16. hardtime
    Offline

    hardtime Üye

    Katılım:
    23 Nisan 2010
    Mesajlar:
    549
    Beğenileri:
    649
    Ödül Puanları:
    103
    evde sürekli kendim yapmaktan sıkıldığımda ben de arada kaçamak yapıyorum. derisini attığımızda kalan göğüs eti gayet iyi oluyor, yağı da olmuyor ayrıca.. şiste çevrilen tavuğun göğüs etine yağ nüfuz edemez zaten..
     

Sayfayı Paylaş