Bu mağazalar veya her hangı bır yerde satılan kızarmış pilinçlerin bodycıler iiçin ideal midir ? Yada bir zararı var mıdır ?
Bildiğim kadarıyla yağ kullanılmıyor. Direkt şişe takıp pişiriyorlar. Bir zararı olacağını pek sanmıyorum
hazır satılanlarda 0 yağ diye bişi olamaz imkansız o yüzden kendiniz alıp pişirmeniz en iyisi yağlanmaktan korkulmuyor ise hazır alınabilir ancak sakat tavuk fleto vs vs iyi gider
tavugu herzaman tek gecerim kızarmıs tavukta sıklıkta alıp yedigim besindir kendi yagıyla kızardıgı sürece sorun yok ama bazı yerlerde extra yag sürüp kızartıyorlar bunu alıdıgın yere mutlaka sor derisini cıkarıp yersen kalori olayını assagı indirmis olursun
tavuğa karşı inanılmaz bi sevgim var çatlayanakadar yiyebilirim heralde yemlere kattıkları maddelerden olsa gerek alışkanlık yapıyor keşke köy tavuğu bulabilsekte yesek
bende haşlama tavuktan bıktığım zamanlarda alıyorum. derisini falan atıp o şekilde tüketilirse bir problem olmaz gibi geliyor bana. birde fiyatları çok değişiyor 9 tl ye de tam tavuk var 15 tl ye de (aynı ilçe içerisinde) araştırmak lazım
derisini çıkarıp sıcak suya etini batırırsak az çok ne kadar yag oldugunu göz kararı görürüz.ben hiç almıyorum çünkü çok yaglı görüüyor bana.derisi eriyor üzerinde çünkü.derisi zaten sırf yag etine nüfuz ediyor ben hiç tüketmiyorum.kendi göğüsüm kendim alıp(büyümede oldugum için) tavanın dibini kaplayacak şekilde bir bıcak ucu tere yagı ile yapıyorum.baharat vs. lezzetli oluyor. hem bizim için tavugun en iyi yeri göğüs zaten
evde sürekli kendim yapmaktan sıkıldığımda ben de arada kaçamak yapıyorum. derisini attığımızda kalan göğüs eti gayet iyi oluyor, yağı da olmuyor ayrıca.. şiste çevrilen tavuğun göğüs etine yağ nüfuz edemez zaten..