İyi günler
Forumda da açtığım konulardaki gibi bir çok diyetten sonra Karatay diyetine başlama kararı aldım. İlk olarak forumdaki Zeus ve Heldic arkadaşların sayesinde Canan Karatay'ın iki kitabını da alıp 1 hafta içinde bitirdim : ) ve zaten pek karbonhidrat içermeyen diyetime karşılık karatay diyetine başladım. Hedefim hayat boyu kullanabilmek zaten bu program ona izin verir nitelikte.
Ölçülerim
Kilo: 81
Boy : 180
Kol : 35
Omuz : 118
Bel : 94 :/ Öne çıkık değil genetik olarak sıkı değil yani vıcık vıcık dalgalı : )
Göğüs : 100
Örnek olarak bir günümse.
Sabah 8:00
1 Bardak Su
2 Yumurta
100gr lor
5 6 tane tüm ceviz.
Öğlen 13:00
Üniversitenin yemekhanesinde 1 tabak tavuklu sebze yemeği + 250 gr yoğurt.
Antrenman 16:00
2 Ayrı bölge hareketleri + Interval Koşu 30 dk
Antrenman sonrası 1 ölçek protein tozu.
Akşam 19:00 - 20:00
Fırında çevrilmiş tavuklardan yarımı
göğüs kısmındaki derisini alıyorum but ve kanat üzerindeki derisini yiyorum.
2 Büyük bardak ayran.
Akşam Sonrası 1 Bardak yeşilçay.
Hemen hemen böyle geçiyor günlerim bazen sadece Sabah ve Akşam yemeği yediğim oluyor ama o zamanlarda da proteini ayarlıyorum daha fazla proteinli ürün yiyorum o öğünlerde.
Ayrıca Carnitine ve Caffeine kullanıyorum antrenman öncesi . Omega 3 alacam.
Bu arada 2 gün sonra şehrime gidecem 6 günlük tatil var dönüşünde siyah zeytin de alacam sabah kahvaltıma ek olarak.
Forumda da açtığım konulardaki gibi bir çok diyetten sonra Karatay diyetine başlama kararı aldım. İlk olarak forumdaki Zeus ve Heldic arkadaşların sayesinde Canan Karatay'ın iki kitabını da alıp 1 hafta içinde bitirdim : ) ve zaten pek karbonhidrat içermeyen diyetime karşılık karatay diyetine başladım. Hedefim hayat boyu kullanabilmek zaten bu program ona izin verir nitelikte.
Ölçülerim
Kilo: 81
Boy : 180
Kol : 35
Omuz : 118
Bel : 94 :/ Öne çıkık değil genetik olarak sıkı değil yani vıcık vıcık dalgalı : )
Göğüs : 100
Örnek olarak bir günümse.
Sabah 8:00
1 Bardak Su
2 Yumurta
100gr lor
5 6 tane tüm ceviz.
Öğlen 13:00
Üniversitenin yemekhanesinde 1 tabak tavuklu sebze yemeği + 250 gr yoğurt.
Antrenman 16:00
2 Ayrı bölge hareketleri + Interval Koşu 30 dk
Antrenman sonrası 1 ölçek protein tozu.
Akşam 19:00 - 20:00
Fırında çevrilmiş tavuklardan yarımı
göğüs kısmındaki derisini alıyorum but ve kanat üzerindeki derisini yiyorum.
2 Büyük bardak ayran.
Akşam Sonrası 1 Bardak yeşilçay.
Hemen hemen böyle geçiyor günlerim bazen sadece Sabah ve Akşam yemeği yediğim oluyor ama o zamanlarda da proteini ayarlıyorum daha fazla proteinli ürün yiyorum o öğünlerde.
Ayrıca Carnitine ve Caffeine kullanıyorum antrenman öncesi . Omega 3 alacam.
Bu arada 2 gün sonra şehrime gidecem 6 günlük tatil var dönüşünde siyah zeytin de alacam sabah kahvaltıma ek olarak.
Son düzenleme: