Hayatınızda duyduğunuz en önemli Söz?

Hayat Felsefem; Tek geçerim :

" Yalnızca iki şeye güvenirim; 1) Aynaya bakınca gördüğüme, 2) Gökyüzüne bakınca göremediğime "

Mutlu olabilmek için gülmeyi beklersin ömür gecer tebessüm bile edemezsin...

bir çok var hatta bu en beğendiğim değil ama hayatla ilgili güzel bir ayrıntıya vurgu yapıyor.

Bu alemde 2 büyük var biri Beşiktaş dieri 70lik rakı !!! :d:d

AMA EN ÖNEMLİSİ : Güç seninle olsun !!!

Son düzenleme:
İlaçlar gıdanız değil,Gıdalar ilacınız olsun... [Hippocrates]

Eğer bir gün çok büyük bir derdin olursa; Rabbine dönüp "Benim çok büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "Benim Çok büyük Bir Rabbim var" de...

İlimle geçen bir gece , ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır.
Hz.MUHAMMED

Hayat üç günden ibarettir; dün, bugün, yarın.
HZ. İSA

Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır.
MEVLANA.

Kim demiş gül yaşar dikenin himayesinde Dikenin itibarı ancak gül sayesinde!
Mevlana

Zirvelerde kartallar da bulunur yılanlar da Ancak birisi oraya süzülerek diğeri ise sürünerek gelmiştir

Yüreğimde ve kafamda öyle fırtınalar var ki! Sanki Beni karanlık kuyuya çekmek isteyenler var.Bırak Dünya Nasıl Gelmişse Öyle Gitsin Diyorum Kendime Ama Susmuyor Deli Yüreğim Susmuyor Deli Yüreğim!

''Ne söyleyeyim diye baştan düşünmek, niçin söyledim diye sonunda pişman olmaktan iyidir.''

Kimin söylediğini hatırlamıyorum. Hayatımdaki duyduğum en önemli söz mü bilmiyorum ama en anlamlılarından bir tanesi bence.

Siyahın kaderi suçlanmak, Beyazın kaderi kirlenmek. ( sedat peker)

yaklaşık 6 yıl önce başıma gelen bir olay. Fransızca sınavı açıklanmış bişi bilmiyorum ama 40-50 alirim diyodum 100 üzerinde 4 aldım. Eve geldim tabii banaheler hazır. Baba dedim 100 üzerinden 4 almışım...
Bana baktı kızmadı bile:
"hakketiğini almışşsın"
öyle bir moralimi bozduki hiç unutmam

Back
Yukarı