Arkadaşlar malesef BSN ve Muscle Tech ürünlerinde dünyanın en ucuz ülkesi olmuş bulunmaktayız . Neden malesef diyorum hemen söyliyeyim , son dönemde bu ürünleri internetteki bazı sitelerden tedarik edenlerin kullanıcı isimleriyle bizim forumumuzdaki isimleri aynı ve çoğu daha 1 yılını doldurmamış kişiler ama satıcılar bu ürünleri falaca ürünümüzle kombine edin daha iyi sonuç alın yazıyolar ve bu arkadaşlar forumda yüzlerce başlık olmasına rağmen satıcının dediğini yapıp 3-4 BSN veya Muscletech ürününü alıp kombine ediyorlar ve vücutlarına gerçekten zarar veriyorlar . Supplement kombinasyonu yapmak meyva kokteyli hazırlamak gibi değildir arkadaşlar , size en basit örneği vereyim , forumumuzdan hydroxcut hardcore ile animal pack kombine eden bir arkadaşımız tam 1 hafta uyku düzeninde bozukluk yaşadı bunun nedeni ise içeriklerin birbiri ile uyuşmayıp tepkime vermesidir ama kişiden kişiye değişir , ben istiyorumki bunları araştırıp öyle kullanın , BSN NXPLODE ürününü geçen sene resimlerden bakıp vay bea gerçekten sağlam ürün diyorduk ama şimdi bakıyorum maşallah kullanmayan yok ve işin garip tarafı nitrix ve syntha gibi profesyonel ürünleri beraberinde alıp 3 lü kombine yaparak 60 kg bench press ile fayda bekleniyor , arkadaşlar bu imkansız birşey , en fazla 40 cm kol 3-4 parçada damar görürsünüz , colemanın resmine aldanıp kutunun içinde alaaattinin cini var ne istersem yapacak sanmayın . Forumu incelemeden hocalarımızdan cevap almadan supplement kombinesi yapmayın