Harnup pekmezi

Arkadaşlar buzdolabının kapağında bir hazine yatıyormuşda haberim yokmuş !00 gr da 68 gr karbonhidrat 1.9 gr protein var gerisi potasyum falan yağ yok içinde doğal oldugu için kısa zaman içerisinde resiminide koyacağım

Harnup pekmezi gecen sene sabahlari kullandigim urun. Gercekte gun icinde enerji veriyor. Idman sonrasi da alinabilir ( yaglanma ihtimali dusuk kisilerde)

Onlarca supplemente bes basar.

Harnup pekmezi gecen sene sabahlari kullandigim urun. Gercekte gun icinde enerji veriyor. Idman sonrasi da alinabilir ( yaglanma ihtimali dusuk kisilerde)

Onlarca supplemente bes basar.

Kesinlikle katılıyorum ve artık toz derdine düşmeyeceğim Bu besinleri gördükçe tozların yanında dev gibi kaldığını anladım ayın 5 ine doğru 3-4 kavanoz alayım bi yerden :D

Kesinlikle katılıyorum ve artık toz derdine düşmeyeceğim Bu besinleri gördükçe tozların yanında dev gibi kaldığını anladım ayın 5 ine doğru 3-4 kavanoz alayım bi yerden :D[/B][/COLOR]

Aldigin yerin ve markanin guvenilir olmasi ve urunun rafta cok beklemememis, pet sisede olmamasina gayret goster. Bu pekmezde de cok hile donuyor ne yazik ki :/

Bizim buralarda dogal bitki olrakta mevcut acaba antrenman sonrasi basit seker ihtiyacini karsilamak icin ne kullanilabilirmi ne dersiniz

Aldigin yerin ve markanin guvenilir olmasi ve urunun rafta cok beklemememis, pet sisede olmamasina gayret goster. Bu pekmezde de cok hile donuyor ne yazik ki :/

Kesinlikle öyle oluyor abi yada babamın bi tanıdığı vardı böyle kavanoz içi ürünler üretiyor ona söleyimde yollasın 1 koli :D

evet keçiboynuzu pekmezi faydalı ve baya baya enerji veren testesteron artırıcı bir pekmez. ama üzerinde besin değerleri yazmayan yerlerden alıp kullanırken dikkatli olmak lazım. birde satıcılar genelde doğru bilgilerin yanında bir o kadarda sallarlar. misal kansere iyi geliyor. yahu kanserin daha ilacı bullunamamış sen hangi deneyi yaptında kanserere iyi geldi ve ne şekilde hangi tıbbi açıklmayla. gripmi bu kansere iyi geliyo deyip yemek. işte bunun gibi çok sallamasyon şeylerde internete geziyor fazla abartmadan ve içeriği beli yerlerden alıp tüketmek en faydalısı.

Back
Yukarı