Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Ektomorf degilsin o zaman sen ki alirsin o zaman cabucak tabi her gainerla bu nitrofull olsada alirsin genetigin geregi :) ama ektolar 3 kiloda mutlu oluyo yag orabida onemli tabii

Bildim bileli çok zayıftım 1.80 59 kilo iken fitnessa yazılmaya karar verdim 5 senelik bir süreç ama farklı zamanlarda düzenli gitmedim öğrencilik iş hayatı derken toplasan 5 sene de 9 ay falan gitmişimdir ortalama ayda 1.5 iki kilo aldım spor yaparak daha önce spor hocasının tavsiyesiyle gainer almıştım 1 ay farklı bir markanın bu aralar hayatım düzene girdi 72 kiloyla tekrar fitnessa başladım 2. ayda 74 kilodayken araştırıp bu ürünün çikolatalısından aldım su ile karıştırıp içemedim tadı baya kötüydü hep süt ile içtim her sabah 2 ölçek 200 gram süt ve spora gittiğim günler 3 ölçek 300 gram er gr süt ile spor öncesi sonrası kullandım geceleri diyetisyen önerisiyle yulaf ezmesi süt yaptım yani gece kullanmadım hergün 30 dk falan tempolu yürüyüş yapmaya çalıştım 1 ay sonunda 81 kilo oldum memnun muyum "HAYIR" vücut ölçülerim de göğüste kolda az bi miktar fark oldu ama hafif göbeğim vardı 84cm idi 92 cm yi gördüm bariz göbekliyim zayıf ama göbekli çok komik bi durum kalça da 3 cm falan arttı.

Sonuç: Diğer arkadaşlar gibi bi kere de 5 ölçek yapmadım hiç abartı kullandığımı düşünmüyorum sporla desteklemeye çalıştım yağsız kilo aldırdığını sanmıyorum çok zayıf hisseden arkadaşlar haricinde tavsiye etmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

boyum 1.78 kilom 67 yani kilom normal duruyor ama cidden kollarım kaslı olmasına rağmen boyle bedenime gore kucuk durdugundan beni daha da zayıf gösteriyo bunun için gainer mı kullanmalıyım yoksa kas yaparak da o buyume saglanır mı?

Temel programdan sonra almayı düşünüyorum fiyatı da gayet uygun.

Eklendi: Kullananlar var ise kaç ay gidiyor bu ürün tahminen?

1,87 cm 87 kg ben hep zayıf oldugumu düşünüyorm arkadaslar kilomun çok iyi oldugunu söylüyo ama ben yinede kilo almak istiyorum tabi kaskütlesi olarak yagdeil progainer 5000 elime yeni ulastı çilekli tadı çok güzel hedefim 95 kg hadi hayırlısı spora devam protein + karbonhidrat nasıl olacak bakm

Temel programdan sonra almayı düşünüyorum fiyatı da gayet uygun.

Eklendi: Kullananlar var ise kaç ay gidiyor bu ürün tahminen?
Bir kutu 1 ay[DOUBLEPOST=1389133096][/DOUBLEPOST]
1,87 cm 87 kg ben hep zayıf oldugumu düşünüyorm arkadaslar kilomun çok iyi oldugunu söylüyo ama ben yinede kilo almak istiyorum tabi kaskütlesi olarak yagdeil progainer 5000 elime yeni ulastı çilekli tadı çok güzel hedefim 95 kg hadi hayırlısı spora devam protein + karbonhidrat nasıl olacak bakm
Kilonu düşünürsek muhtemelen progainer sana istediğin kas kütlesi yerine güzel bir göbek verecektir.

Son düzenleme:
Boy 170 kilom 57. ben kullansam bu ürünü spor ile birlikte kilolar sırf göbeğe mi gider yoksa kollara göğüslere falan da dağılır mı biraz

Ben 10 gündür kullanıyorum.Olabildiğince beslenme ile birlikte.Şu an için bir fark yok bende.5 aydır spora gidiyorum.66 kiloydum salonda şimdi 72.5 kılo olarak görünüyorum ama halen daha çok zayıfım.187 boy var.Ama neredeyse son iki aydır kilo alamıyorum.Sinir oldum resmen

Yorumların çoğunu okudum bugüne kadar çok uğraşıp hiç kilo alamayan birisiyim 1 ayda 3-6-9 kilo aldığınızı söylüyorsunuz gerçekden inanılmaz derecede şaşırıyorum eğer gerçekse muthiş birşey bu bende sipariş verdim geldiği zaman sporla birlikte kullanıcam herkez faydasını görmüş eğer yine kilo alamazsam bi cinci hocaya gidicem kesin lanetmişimdir :D

Kullandım o ürünü herkez çok memnun bende işe yaramadı ama bu işe yaramadığı anlamına gelmez tat olarak çikolatalısını kullandım çikolatalı içecekleri fazla sevmesemde rahatca içebildim.
Bir kutu bitirdiysen normaldir, iki haftalık bir üründen kaç kilo almayı bekliyordun ? Bir de Dymatize'ı denemeni öneririm progainer ikisinin kalitesinde değil.

Bir kutu bitirdiysen normaldir, iki haftalık bir üründen kaç kilo almayı bekliyordun ? Bir de Dymatize'ı denemeni öneririm progainer ikisinin kalitesinde değil.
Sen beni yanlış anladın sanırım ben ürünü kötülemiyorum bana bi faydasının olmadığını söylüyorum 1 kilo dahi aldırmadı çünkü çok zor kilo alan bi bünyeye sahibim, tavsiyen içinde teşekkür ederim progainerı sipariş verdim bile gelsin bi kullanayım faydasını göremezsem tavsiyene uyup Dymatize i kullanıcam.

200gr-200gr kullanım şaka gibi bir şey. Antrenman öncesi iyi bir öğün geçiriliyorsa eğer, antrenman sonrasında 100-150 gram arası kullanmak yeterli olur. 100 gram gainer+1 ölçek protein tozu ise en optimum olanı. Hardline ProGainer bana kalırsa antrenman sonraları tek başına tüketilecek kadar kaliteli bir ürün değil. Protein profili çok kötü, protein tozuyla desteklenmeli. Konsantre whey ve soya proteini içeren bir gaineri vücut geliştirme sporu amaçlı gainer olarak kullanmak benim fikrim çok da iyi değil. Ancak yine de tek supplement bu ise, antrenman sonrası 150 gram almak yeterli. Öğün sıkıntısı oluyorsa da, antrenman öncesi 75 gr-antrenman sonrası 75 gr yeterli. İçeriğinde yüksek oranda şeker bulunan bir gaineri ise, yatmadan önce kullanmak göbek yapmaktan başka bir şey vermez. Bir de kahvaltı zamanlarında kullanılabilir.
Arkadaşım bu konudaki yorumlarının çoğunu okudum çoğuda alaycı ve heves kırıcı geldi bana bu kadar insan kullanıp faydasını görmüş ben de sipariş verdim ürünü fakat senin yorumlarını okudukca siparişi iptal edesim geliyor konudaki yorumların %95'i olumlu %4'ü orta %1'i de "ki" bu sen oluyorsun olumsuz demiş hâlâ anlayabilmiş değilim bu kadar kötülemeni ayrıca ürün hakkında yorumun önemli alacak kişiler için yanlış anlama beni sadece anlayabilmiş değilim sadece senin ürünü eleştirmeni.[DOUBLEPOST=1389490531][/DOUBLEPOST]
Kutu 25 kullanımlık zaten 1 aylık diyebiliriz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Benmi yanlış hesaplıyorum yoksa sendemi yanlışlık var 5 ölcek 200gr sen günde 10 ölçek kullanıyorsun 10 ölçek 400 gr yapıyor 10 günde 4 kg kullanmış oluyorsun ama 25 kullanım yani 1 1 ay diyorsun söylediği şekilde kullanacak arkadaşlar için yanlış bilgilendirme olmasın diye aydınlatırmısın bizi.

Son düzenleme:
Sen beni yanlış anladın sanırım ben ürünü kötülemiyorum bana bi faydasının olmadığını söylüyorum 1 kilo dahi aldırmadı çünkü çok zor kilo alan bi bünyeye sahibim, tavsiyen içinde teşekkür ederim progainerı sipariş verdim bile gelsin bi kullanayım faydasını göremezsem tavsiyene uyup Dymatize i kullanıcam.
Ben ürünü kötülediğini söylemiyorum, 2.2kgluk kutunun yeterli olamayacağını ifade etmeye çalıştım.

Arkadaşım bu konudaki yorumlarının çoğunu okudum çoğuda alaycı ve heves kırıcı geldi bana bu kadar insan kullanıp faydasını görmüş ben de sipariş verdim ürünü fakat senin yorumlarını okudukca siparişi iptal edesim geliyor konudaki yorumların %95'i olumlu %4'ü orta %1'i de "ki" bu sen oluyorsun olumsuz demiş hâlâ anlayabilmiş değilim bu kadar kötülemeni ayrıca ürün hakkında yorumun önemli alacak kişiler için yanlış anlama beni sadece anlayabilmiş değilim sadece senin ürünü eleştirmeni.[DOUBLEPOST=1389490531][/DOUBLEPOST]
Benmi yanlış hesaplıyorum yoksa sendemi yanlışlık var 5 ölcek 200gr sen günde 10 ölçek kullanıyorsun 10 ölçek 400 gr yapıyor 10 günde 4 kg kullanmış oluyorsun ama 25 kullanım yani 1 1 ay diyorsun söylediği şekilde kullanacak arkadaşlar için yanlış bilgilendirme olmasın diye aydınlatırmısın bizi.

Dostum amacım kötülemek veya alay etmek değil, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Ancak Hardline'nin politikasını hiç beğenmiyorum. Ambalajlama ülkemizde yapılmasına ve içerik olarak da çok çok iyi bir gainer olmamasına rağmen fiyat politikaları ortada. Gümrük mevzuatından dolayı mağdur olan yerli sporcunun sırtına kırbacı çok güzel vuruyor sözde yerli markamız. Twinlab Gainers Fuel Pro ve Dymatize Super Mass hem fiyat hem gramaj hem de kalite olarak ProGainer'den çok daha kaliteli iki üründür. Bu iki ürün varken ProGainer'i alanlara hayret ediyorum. Benim şaşırdığım nokta bu.

Dostum amacım kötülemek veya alay etmek değil, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Ancak Hardline'nin politikasını hiç beğenmiyorum. Ambalajlama ülkemizde yapılmasına ve içerik olarak da çok çok iyi bir gainer olmamasına rağmen fiyat politikaları ortada. Gümrük mevzuatından dolayı mağdur olan yerli sporcunun sırtına kırbacı çok güzel vuruyor sözde yerli markamız. Twinlab Gainers Fuel Pro ve Dymatize Super Mass hem fiyat hem gramaj hem de kalite olarak ProGainer'den çok daha kaliteli iki üründür. Bu iki ürün varken ProGainer'i alanlara hayret ediyorum. Benim şaşırdığım nokta bu.
Fiyat konusunda haklısın ama elimiz mahkum, "Dymatize Super Mass" ı örnek vermişsin progainer'ı sipariş verdim eğer bi faydasını göremezsem Dymatize yönelicem i aralarında pek bi fiyat farkı yok progainer 170 tl Dymatize 178 tl üstelik 5,5 kg dymatize hakkında fazla yorum olmadığı için progainer a yöneldim bu kadar ısrarla methettiğine göre kaliteli bi ürün belliki.

Back
Yukarı