Spordan önce 2.5 spordan sonra 2.5 ölçek. Spor olmayan günler 2-2-2-2 olarak kullanabilirsinArkadaşlar 1.76 boyunda 62 kiloyum. bu ürünü siprariş verdim. sizce nasıl kullanmalıyım gunluk olarak. Ayrıntılı olarak yazarsanız çok memnum kalırım
Kusura bakmayın flood icin ama ulaştığım bilgilere göre 100 gramında 31 gr seker varmış. Benim tükettiğim miktarr da ayni.31 gr seker sorun olur mu günlük? Alacağım tek seker miktarı olacak meyveleri saymazsak.Offf çok endiselendim şimdi ya yaglanmak istemiyorum zaten yaz da yaklaştı![]()
Kutu bitti 3.5 kilo civari aldim 86.5 kiloyum suan son 5 aydir kilom degismiyordu olumsuz yani gobek bolgesinde yaglanma olusturmasi yinede kilom arttigi icin memnunum zayif olup imkani olanlar mutlaka alip denesinBu arada muzlusunu aldim tadi sutle gayet iyi. Antrenmandan once 2 antrenmandan sonra 2 olcek kullanacagim 1 ay sonra Aldigim kiloyu yazarim.beslenme duzenimde iyidir yas 25 boy 1 88 kilo 83 suanda
Selam.
Bu ürünü kullandıktan sonra çok fena bir ağırlık çöküyor hatta yatağa uzanıyorum en az yarım saat. Halsizlik oluyor. Sorun üründe mi yoksa bende mi ? Tansiyon kan değerlerinde bir tuhaflık olabilir mi. Neden böyle oluyor ustalar bilgilendirir misiniz ?
Dymatize ile hardline arasinda hangisi iyiAynı sorun ''Dymatize Mass Gainer'' kullanıyorken bende oluyordu kişiden kişiye göre değişiyor. Sırf o yüzden hardline aldım bir sorunum yok
Dymatize ile hardline arasinda hangisi iyi
5 kiloluk kutumu bitirdiniz ?Dymatize kullanmadım, Hardline kutunun dibine geldim ama ne yazıkki 1kilo bile alamadım. Ama supplemente suç atmak istemiyorum belkide yetersiz beslendim bu süre zarfında. Birdaha gainer almam
evet. Muz-Süt-Yulaf-Gainer şeklinde kullandım ama neyazıkki bir etki göremedim5 kiloluk kutumu bitirdiniz ?