Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Arkadaşlar 1.76 boyunda 62 kiloyum. bu ürünü siprariş verdim. sizce nasıl kullanmalıyım gunluk olarak. Ayrıntılı olarak yazarsanız çok memnum kalırım

Arkadaslar selamlar 6 aydır spor yapıyorum fakat bir türlü kilo alamadım. 74 kiloyum ve hatta son 2 ayda 2 kilo kaybettim ve 72 ye düştüm. Ürünü ortaklasa biriyle aldik 1.5 kilosu bana düştü. Ilk defa bugün kullanmaya basladim sekeri birkamis bjri olarak urun bana biraz tat olarak seker barindiriyor gibi geldi.72 kiloyum lakin goguslerim biraz yagli gibi.Kifozum da var kilo azaldikca cok cirkin duruyor.Simdi ;
1) Urundeki seker miktarı nedir?
2) Ben ürün hemen bitmesin diye antreman oncesi ve sonrasu 1.5 Ölçek olarak 400 ml yarim yagli sut ile iciyorum dogru mu?
3) Hedefim 4 kilo alıp kas kutlesine hedef agirlikli bir toza gecmek istiyoeum ne onerirsiniz marka olarak?

Not: Spora haftada 4 gün gidiyorum. Astsubay mulakatlari icin kosu vs de ekliyorum spor gunlerine 400 mt oalcak sekilde. Beslenmem genel olarka iyi kilo aliminda problem yasadigim icin burdaki yorumları okuyaraktan aldim ürünü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kusura bakmayın flood icin ama ulaştığım bilgilere göre 100 gramında 31 gr seker varmış. Benim tükettiğim miktarr da ayni.31 gr seker sorun olur mu günlük? Alacağım tek seker miktarı olacak meyveleri saymazsak.Offf çok endiselendim şimdi ya yaglanmak istemiyorum zaten yaz da yaklaştı :(

Kusura bakmayın flood icin ama ulaştığım bilgilere göre 100 gramında 31 gr seker varmış. Benim tükettiğim miktarr da ayni.31 gr seker sorun olur mu günlük? Alacağım tek seker miktarı olacak meyveleri saymazsak.Offf çok endiselendim şimdi ya yaglanmak istemiyorum zaten yaz da yaklaştı :(

Günlük 31gr şeker sorun olmaz.

Bu arada muzlusunu aldim tadi sutle gayet iyi. Antrenmandan once 2 antrenmandan sonra 2 olcek kullanacagim 1 ay sonra Aldigim kiloyu yazarim.beslenme duzenimde iyidir yas 25 boy 1 88 kilo 83 suanda
Kutu bitti 3.5 kilo civari aldim 86.5 kiloyum suan son 5 aydir kilom degismiyordu olumsuz yani gobek bolgesinde yaglanma olusturmasi yinede kilom arttigi icin memnunum zayif olup imkani olanlar mutlaka alip denesin

Diğer gainer ler nasıl olur bilmem ama hard line kullandım çok memnun kaldım kullanış şeklim spor dan yarım saat önce 4 ölçek ve spordan hemen sonra 4 ölçek spor yapmadığım günler ise günde 1 kez yine 4 ölçek kullandım 23 günde 4 kilo almışım hepsini bitirme fırsatım olmadi zor kilo alan biriydim gerçekten etkisini gördüm olumsuz bir etkisini de rastlamadım sadece sık gider oldum tuvalete :) alacak olanlara tavsiye ederim şüphede kalmasinlar en azından denemiş olursunuz :)

slmlar 1.87 boyum 76 kiloyum. bende bugün satın aldım hardline progainer i, nasıl kullanmam gerekiyor.

Not: 2 aydır spor yapıyorum. hafta da 4 gün gidiyorum.

Son düzenleme:
Selam.
Bu ürünü kullandıktan sonra çok fena bir ağırlık çöküyor hatta yatağa uzanıyorum en az yarım saat. Halsizlik oluyor. Sorun üründe mi yoksa bende mi ? Tansiyon kan değerlerinde bir tuhaflık olabilir mi. Neden böyle oluyor ustalar bilgilendirir misiniz ?

Selam.
Bu ürünü kullandıktan sonra çok fena bir ağırlık çöküyor hatta yatağa uzanıyorum en az yarım saat. Halsizlik oluyor. Sorun üründe mi yoksa bende mi ? Tansiyon kan değerlerinde bir tuhaflık olabilir mi. Neden böyle oluyor ustalar bilgilendirir misiniz ?

Aynı sorun ''Dymatize Mass Gainer'' kullanıyorken bende oluyordu kişiden kişiye göre değişiyor. Sırf o yüzden hardline aldım bir sorunum yok

ürünü bugün teslim aldım kargodan ve ilk testi yaptım arkadaşlar :)

Topaklanma sorunu yok , shakerla gayet güzel karışıyor süt ile birlikte.

Tadıda güzel hindistan cevizli , çikolatalı süt gibi bir tadı var :)

Ben deneme kutusu aldım 1.5 kg eğer beğenirsem 5 kg alıcam

O kadar sağlam spor yapmama rağmen yarım kutusuyla 3 kilo aldım ama en az 2 kg ı göbekten aldım koca bir göbekle geziyorum moralim allak bullak ayrıca su ile içmenin mümkünatı yok tadı berbat oluyor süt ile sütü biraz fazla koyarsanız gideri var, varmı başka gainer tavsiyesi olan

Back
Yukarı