Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Gerçekten şaka yapmıyorum :)
Kardesim yeni kullanmaya baslayinca insan gaza gelip iskembeyi dolduruyor.Sen kilo aldim saniyorsun. 1.5-2 kg tamam da 12 gunde 3.5 kg olmaz

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorularımın cevabını verebilir misin kardeşim :)
Sorunun cecabi su. 4.5 kg lik fazlalik kilo artisi yag veya kas olarak alinan miktar degildir.
Ama ille de ben 4.5 kg aldim diyorsan cok fazla.ideali ayda 4 kg almak.tabi şu anki kilonu bilmiyorum

Kardesim yeni kullanmaya baslayinca insan gaza gelip iskembeyi dolduruyor.Sen kilo aldim saniyorsun. 1.5-2 kg tamam da 12 gunde 3.5 kg olmaz

sabahları aç karnına lavaboya gidip tartılıyorum. ayrıca nefes almakta zorlanmaya başladım biraz göğüs sıkışması çeker gibi oluyorum özellikle yattığımda falan[DOUBLEPOST=1453152200][/DOUBLEPOST]
Sorunun cecabi su. 4.5 kg lik fazlalik kilo artisi yag veya kas olarak alinan miktar degildir.
Ama ille de ben 4.5 kg aldim diyorsan cok fazla.ideali ayda 4 kg almak.tabi şu anki kilonu bilmiyorum

teşekkür ederim ayrıca biraz hacim artışı da oldu. şuan 64,5 kiloyum boyum 1,70

Cikolata cips kola veya paket gida yiyorsan sorun olmaz.onlari yiyen bunu da kullanabilir

Tam anlayamadım.Dediğiniz türde yiyecekler tüketmiyorum sadece evde yapacağım ufak antremanlar ile kullanırsam ne gibi bir etkisi olur onu sordum.Teşekkürler ayrıca.

Bence kullanabilirsin ama hardline 'nın verdiği porsiyonlardan az kullan 100 gr olarak kullan spordan önce 100 sonra 100 şeklinde bide sabah veya öğlen yemeğinden sonra kullan 100 gr şeklinde[DOUBLEPOST=1453340801][/DOUBLEPOST]
Tam anlayamadım.Dediğiniz türde yiyecekler tüketmiyorum sadece evde yapacağım ufak antremanlar ile kullanırsam ne gibi bir etkisi olur onu sordum.Teşekkürler ayrıca.

Bence kullanabilirsin ama hardline 'nın verdiği porsiyonlardan az kullan 100 gr olarak kullan spordan önce 100 sonra 100 şeklinde bide sabah veya öğlen yemeğinden sonra kullan 100 gr şeklinde

Az önce

Dedigim şu ki paket gida kullanan herkes bu ürünleri kullanabilir(sağlık acisindan)
Etkisini gormen icin ise yeerli kaloriyi alman lazim

Bazı arkadaşlarım alınan kilolara inanmamakta ısrar ediyor. 11 ocakta başladım bugün 3 Şubat. 23 günde 9 kilogram aldım Allah ın izniyle. Tabi yemek sağlam yedim ama uykum pek düzenli değildi. Sabah 4 te yatıp öğlen 2 de uyanıyorum. Ha bi de toz yarın bitecek galiba ne kadarı kaybolur kiloların emin değilim. Vermeye başlarsam yenisini alacam.

fiyatı ne kadar tek kutusunun[DOUBLEPOST=1454623023][/DOUBLEPOST]
kardeş sen antremansız kilo almak istiyosan megamax diye bir ürün var kilo aldırıcı daha doğrusu iştah açıcı. bence onu dene derim ben kullandım allah için on numara yapmış adamlar ve ayrıca piyasadaki en doğal ürünlerden. bende çok araştırdım en akla yatanı megamax araştır derim

fiyatı ne kadar tek kutusunun[DOUBLEPOST=1454623023][/DOUBLEPOST]
kardeş sen antremansız kilo almak istiyosan megamax diye bir ürün var kilo aldırıcı daha doğrusu iştah açıcı. bence onu dene derim ben kullandım allah için on numara yapmış adamlar ve ayrıca piyasadaki en doğal ürünlerden. bende çok araştırdım en akla yatanı megamax araştır derim
Hangi labaratuvarda gorevlisin acaba?
En dogali derken neye gore?
Boş konuşmayalım

Evde olacagin zaman sutle disari cikacagin zaman suyla icmeni tavsiye ederm disari cikacagn zaman sutle icersen yolda yururken paçandan akar [emoji16]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı