Merhaba sizlere bir sorum var musclecarnivor adlı bir kilo aldırıcı aldım daha bugün işte beef proteinide whey de varmış içinde her bok var kısacası internetten de baktım çok iyi bi kilo aldırıcı deniliyor.2.senem bu işteki 17 nin içindeyim şuan işte antreman olsun beslenme olsun çok güzel ve disiplinli bir şekilde yaparım herzaman.Yarışmaya hazırlanıyorum Boy 1.77 kilo 75 kol 38.5 bel 73 göğüs 105 omuz 119 ya da 120 idi.yüzde 9 lardaydı yağ oranım en son.neyse işte biraz fazla kafayı bozdum bu işle paikopat oldum bir aralar steroid iğne bakıyordum piyasada işte neyse universalın amino asitini de kullanıyorum 3001 kısacası şiş ve gayet güzel bir vücudum var...Yani herkes öyle diyor da ben göremiyorum maalesef hedefim çok büyük normalde yarışmaya 5 kilogram daha alıp 80 kg girebilirim ama 120 kg'a çıkmak hedefim kaç yılda olursa olsun.Neyse şu anlık anlattığım gibi aldım ben bu ürünü Sizden rica ediyorum.Hatta yalvarıyorum.Tamam eyvallah biraz yağlanabilir çok az da olsa ama önümüz yaz 4 tane karın kasım gözüküyor bulkda olmama rağmen.Yaz da onları kaybetmeye hiç ama hiç niyetim yok yağlanmak istemiyorum kısacası Ne olursunuz yağlanmamak için ne yapayım yani içindeki kaşık mıdır kase midir bişey var ondan 4 kaşık koy diyor tek porsuon ant önce 4 sonra 4,8 kaşık oluyor ki 4 kaşık bütün shaker'i dolduruyor.Yav arkadaş ben bunu ne zamanlar ne kadar kaç kaşık kullanayım nasıl kullanayım ne yapayım yalvarıyorum size söyleyin yoksa kafayı yiyecem