Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
peki bu urun bulk doneminde kullanilabilirmi?
bu donemde yapicagimiz kas durumunu etklilermi?
gerekli dietle bile olsa yaglanmaya sebep olurmu?
10 aydir agirlik antrenmani yapiyorum 186 boy 81 kilo yas 33

Urun kilo ve hacim almaya yonelik oldugu icin bulk doneminde uygundur kas gelisimini saglar beslenmene bagli olarak yaglanma yapabilir azda olsa fakat diyette kullanilabilecegini sanmiyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugum 1 hafta oldu kullanali kilo alimi yok
Boşa gitmiş para demek bu çünkü bu tarz ürünler normal beslenmeye göre porsyon başına daha pahalı. Profesyonel olarak kullansanız harika olur. Ne demek istiyorum, sitelerden bazal metabolizma kalori ihtiyacını belirleyebilirsiniz atıyorum benim 1800kcal. Ben (1800 + günlük aktivite) tamamlamadan supplement kullanırsam kilo alamam. Hep bi muhabbet vardır bulk ve definisyonda günde 300kcal fazla / az almak haftada yarım kilo aldırır / verdirir diye.

Şuan 1 paket makarna 500gr ve her 100 gr da ciddi kalori var. Fıstık ezmesi + omega 3 desteği de sağlam kalori getiriyor. Onun üstüne progainer mantıklı, uçurur. 1 ay olimp kullandım özofajitten yemek yiyemediğim zamandı kilo almadım ama görevini yaptı boş ürün değil hiçbiri, kilo vermedim de çünkü. Bu ürünün satış sayfasında yorumlarda düzenli kullanıp ciddi kilo almış mutlu insanlar var ve karaciğer transaminazları artmış insan da vardı. (normaldir bırakınca düzelir çok çalışmış sonunda size istediğinizi vermiş çalışkan karaciğer demek bu dinlenmeye ihtiyacı var 1 hafta-1ay vs) Doktor gazına gelmiş ölmekten filan korkuyor öyle bir evham.

Ben bunu veya gainer ürünlerini yeterli beslenmediğim günlerde veya uzun vadede kilo almak için kullanıyorum. Haftada yarım kilo değil de her ay 1 kg gibi. (günde 100kcal fazla alarak) Yaza az kaldı bi daha bulktan çıkıp definisyona vaktim olmayacak çünkü hazır yağ oranı %11 lere düşmüşken birden kilo alarak coşmanın anlamı yok.

Hocam sitede konu açmayı bulamadigım icin buraya yaziyorum kusruma bakmayın 1.73 boyunda 58 kiloyum spor yapmadan gainer kullansam kilo alır mıyım lutfen yardımcı olun?

Hocam sitede konu açmayı bulamadigım icin buraya yaziyorum kusruma bakmayın 1.73 boyunda 58 kiloyum spor yapmadan gainer kullansam kilo alır mıyım lutfen yardımcı olun?

Alırsın da bu duruma şaşıran karaciğeri nasıl yaparsın onu bilmiyorum. Zira sporla bile bazı gainerlar göbek yapıyor diyorlar. Ailende skolyoza yatkınlık varsa hızlı kilo aldıkça omurgan da eğrilebilir. O zaman anlıyorsun kilo almak mı yağlanmak mı kaslanmak mı hangisi iyi. aynı boydayız 58-68-58 oldum 1 yılda. Şimdi vücudun şeklini düzeltmeye çalışıyorum yaptığım bu delilik yüzünden.

Hocam ben 3-5 kilo alacam sadece kiloyu alirsam eger sporda yaparim zaten o zaman sknti olur mu bide zaten ben kucuk boylarda dusunuyorum 2.700 kg olanlardan marka oneriniz var mi?

Hocam ben 3-5 kilo alacam sadece kiloyu alirsam eger sporda yaparim zaten o zaman sknti olur mu bide zaten ben kucuk boylarda dusunuyorum 2.700 kg olanlardan marka oneriniz var mi?
Supplement kelimesinin türkçe çoğulunu düşün öyle bir internet sitesi var hatta adamlar burda da admin filan. O siteden bütün gainerların altında facebook yorumları var. Kim ne kullanmış ne sonuç almış iyi fikir sahibi olursun. 2 çeşit gainer kullandım öyle %10 gelişim %5 enerji filan sallamicam sonuçta ben de kullandığım kadar bilebilirim. Ben de okuyup okuyup alıyorum. Çok para kaybettim mağaza sahipleri yönlendirmeleri yüzünden artık internetten alışveriş yapıyorum. Tavsiyem bu üstünde dediği gibi veya ihtiyacın kadar kullan, öyle kullanmazsan işe yaramayabilir. Ben marka topuna girmek istemiyorum en doğrusunu sen bulursun nasılsa. Dediğim pahalı olur sende işe yaramaz ucuz bişey alırsın işe yarar. Para kaybetme benim yüzümden. Şimdiden bol şans.

Ben 5 kglik kutudan aldim.arada bir kullaniyorum.Yaglanmak istemedigim icin duzenli ve bol miktarda kullanmiyorum.

Baslangic kilom 51 di.Simdi 59.5 kg civarindayim

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boy 1.78 kilo 72. Hedef 80 kilo. Bugün başlıyorum kullanmaya. İyi bir beslenme programı ile toplam 6 hafta kullanacağım. 6 haftanın sonunda ki gelişmeyi yazarım. Kullanmak isteyen arkadaşlara da yardımcı olmuş olurum.

Merhaba sizlere bir sorum var musclecarnivor adlı bir kilo aldırıcı aldım daha bugün işte beef proteinide whey de varmış içinde her bok var kısacası internetten de baktım çok iyi bi kilo aldırıcı deniliyor.2.senem bu işteki 17 nin içindeyim şuan işte antreman olsun beslenme olsun çok güzel ve disiplinli bir şekilde yaparım herzaman.Yarışmaya hazırlanıyorum Boy 1.77 kilo 75 kol 38.5 bel 73 göğüs 105 omuz 119 ya da 120 idi.yüzde 9 lardaydı yağ oranım en son.neyse işte biraz fazla kafayı bozdum bu işle paikopat oldum bir aralar steroid iğne bakıyordum piyasada işte neyse universalın amino asitini de kullanıyorum 3001 kısacası şiş ve gayet güzel bir vücudum var...Yani herkes öyle diyor da ben göremiyorum maalesef hedefim çok büyük normalde yarışmaya 5 kilogram daha alıp 80 kg girebilirim ama 120 kg'a çıkmak hedefim kaç yılda olursa olsun.Neyse şu anlık anlattığım gibi aldım ben bu ürünü Sizden rica ediyorum.Hatta yalvarıyorum.Tamam eyvallah biraz yağlanabilir çok az da olsa ama önümüz yaz 4 tane karın kasım gözüküyor bulkda olmama rağmen.Yaz da onları kaybetmeye hiç ama hiç niyetim yok yağlanmak istemiyorum kısacası Ne olursunuz yağlanmamak için ne yapayım yani içindeki kaşık mıdır kase midir bişey var ondan 4 kaşık koy diyor tek porsuon ant önce 4 sonra 4,8 kaşık oluyor ki 4 kaşık bütün shaker'i dolduruyor.Yav arkadaş ben bunu ne zamanlar ne kadar kaç kaşık kullanayım nasıl kullanayım ne yapayım yalvarıyorum size söyleyin yoksa kafayı yiyecem

188 boy 80 kiloyum bel:88 kalça:100 goruntum zayıf fakat biraz bel ve kalçada yağlanma var ürünü kullanmamı tavsiye eder misiniz ?

Hiç gerek yok dostum gainer kullanmana bu tür ürünler aşırı zayıf ve yağlanamayanlar için ideal sana tavsiye etmem.
sağolun yorumunuz için. hacim almak istiyordum kollar ve goğus ölçülerim düşük . Fakat fazla yağlanmaktan korkuyodum bende . ozaman yağ yakıp protein ağırlıklı beslenmeye devam whey kullanırım bende.

sağolun yorumunuz için. hacim almak istiyordum kollar ve goğus ölçülerim düşük . Fakat fazla yağlanmaktan korkuyodum bende . ozaman yağ yakıp protein ağırlıklı beslenmeye devam whey kullanırım bende.
Aynen dostum kas olarak hacimlenmeye bak protein ağırlıklı beslenmek senin için daha faydalı olacaktır.

Yaşım 22 Boyum 1.96 kilom 50 spor yapmıyorum kilo almak istiyorum ürün yararlı olur mu birde nasıl kullanılır artık kilo almak istiyorum valla tecrübelerinize ihtiyacım var whatsapdan da cvp verebilirsiniz 0554 416 03 60 şimdiden Allah razı olsun

Back
Yukarı