arkadaşlar benim kullandığım bütün ürünler hardline nin. hem fiyatı uygun,hem yerli ve bizzat yerinden aldığım için sahte olma ihtimali olmadan rahatça kullanıyorum. yalnız ekonomik diye piyasaya çıkarılan amino 9000 aslında işin karmaşası. aslında amino 9000 diye satılan ürün gerçekte amino 1500.
amino 1500 den 6 tane içince oluyo amino 9000. bu mantıkla yola çıkarsak amino 2000 de orjinalde amino 12000 olması gerekirdi. ama genel olarak memnunum. bu işi profesyonel olarak yapan bir hocayla konuştuğumda bana değişik firmaların ürettiği ürünlerin arasındaki farkı, akdenizde avlanan bir balıkla,karadenizden avlanan balığın tadının farklı olacağından ama besin anlamında vücuduna verdiklerinin aynıdır" olarak anlatmıştı. insanlara her zaman pahalı olan cazip geleceği için ucuza ve ya uygun fiyatlı olana pek rağbet etmezler. Amerika da 25 $ olan bir ürün Türkiyede 166 ytl ye satılıyor. pahalı olduğu için insanlara kaliteli gibi geliyor. aslında bütün firmalar ürünlerinin hammadesini ortak bir noktadan alıp değişik oranlarda ve ya içeriğini diğer ürünlerle zenginleştirip ve paketleyip satıyorlar. yani hangi ürünü kullanmalıyım diye kara kara düşünmeyin. hangi ürün kafanıza yatıyorsa onu kullanın derim ben. ama alacağınız ürünün, üretildiği ülkedeki fiyatıyla Türkiye ye geliş fiyatını karşılaştırın, fiyatının pahalı olmasının sebebinin kalitesi olmadığını, gümrük ve kargo ücreti olduğunu anlayacaksınız. :lol: