küçük kemik
Üye
1 saat yürüdüğünüz ve kalan zamand oturduğunuz için hiç bir hap size yardımcı olmaz..boşuna para harcamayın..günde eşit zaman aralıklarında toplam 4 litre su içip o bir saatlik yürüyüşü de en hızlı temponuzda aralıksız yapın..tabi burada kalp atışlarınız çok hızlandığında biraz yavaşlayıp atışların normale dönmesini bekleyin.. günde en az küçük porsiyonlarla 6 öğün yemek sizi kurtarır..3 ana öğün ve 3 ara öğün.. öğlen 2 den sonra karbonhidrat almayın.. karbonidrat detaylarını bu forumda arama yaptırırsanız bulursunuz. ara öğünlerde kiwi, elma, çilek gibi şekeri ( tadı) az olan meyvelerden tüketin yazın karpuz kavundan uzak durun..sizin çareniz beslenme...hap değil..bir de gece 10 gibi yatıp sabah erken kalkın.. 2 ay bu şekilde devam edip sonuçlarını bizimle paylaşın..
selamlar
KK
selamlar
KK
bana acıl yardım etmenızı ıstıyorum. tcdd makınıstım gunde sadece 1 saat yuruyorum spor yapamıyorum oglen ve aksam yemek yıyorum bel cevrem 106 cm sadece sorun orada can sımıdı gıbı gıttıkcede kotu olmaya baslıyor hangı ılacı almamı tavsıye edıyorsunuz detaylı bılgım de yok L-Carnitine cls varmıs acaba hangısını alayım acıl yazarsanız sevınırım.. [email protected] adresım maıl de atabılırısınız cevabınızı acıl beklıorum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:11 ----------
bana acıl yardım etmenızı ıstıyorum. tcdd makınıstım gunde sadece 1 saat yuruyorum spor yapamıyorum oglen ve aksam yemek yıyorum bel cevrem 106 cm sadece sorun orada can sımıdı gıbı gıttıkcede kotu olmaya baslıyor hangı ılacı almamı tavsıye edıyorsunuz detaylı bılgım de yok L-Carnitine cla varmıs acaba hangısını alayım acıl yazarsanız sevınırım.. [email protected] adresım maıl de atabılırısınız cevabınızı acıl beklıorum