Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
kullanmak isteyenler için....1haftadır düzenli kullanıyorum daha çok kısa bi zaman oldu ama ben inanılmaz sonuçlar aldım.gözle görülür şekilde fark var.sadece hh günde 2 kez 3er kapsüle çıktığım zamandan beri inanılmaz mide bulantısı yapıyo bende.ama kesinlikle tavsiye ederim.

bulantıyı önlemek için önce az birşey ye..bol su içmeyi unutma..günde 4 litre kadar..tuzlu ve şekerli hiçbir şey de yeme..yoksa birr işe yaramaz..

kullanmak isteyenler için....1haftadır düzenli kullanıyorum daha çok kısa bi zaman oldu ama ben inanılmaz sonuçlar aldım.gözle görülür şekilde fark var.sadece hh günde 2 kez 3er kapsüle çıktığım zamandan beri inanılmaz mide bulantısı yapıyo bende.ama kesinlikle tavsiye ederim.

normalde 2,5 3lt su içerdim ama ilaçlar bulantı yaptığı için su içtikçe daha da fazla artıyo dün 1er kapsüle düşürdüm hiç bulantı falan olmadı acaba bu şekilde yapsam etkisi azalırmı.vazgeçemiyorum da kısa zamanda çok iyi sonuçlar aldım çünkü.

Merhabalar ben hydroxycut kullanmak istiyorum fakat şöyle bir problemim var ki. "HAP YUTAMIYORUM" acaba sadece içindeki sıvıyı kullansam bi sıkıntı olurmu belli bi kısım olur diyo belli bi kısım olmaz diyo siz ne dersiniz?
YArdımlarınızı bekliyorum...

etkisi açısından bilemem ama tadı çok kötü ve kokusuda.içindeki sıvıyı içmek çok zor olur diye düşünüyorum.ben mesela burnumu kapatıp direk yutuyorum.

merhaba bir konuda açtımda belki görülmemiştir buradanda sorim istedim.

antremana gitmediğimiz günlerde lipo 6x kullanacakmıyız?
yani bu ilacı cla gibimi yoksa l-carnetine gibimi kullanıcaz?

saygılar

verdiğin bilgi için çok teşekkürler küçük kemik.
yani hergün kullanıcam bu ilacı.
lipo 6x hakkında okuduğum yorumlarda çok fazla enerji verdiğini duydum.
kullanıp eğer antremana gitmezsek zararı olurmu?

zararı olup olmadığını bi deneyebilirsin bence. hem fazla enerjini iş hayatında günlük hayatında yerinde duramayarak da kullanabilirsin.

lipo veya diğerleri farketmez kutu bitene kadar nasıl tarif edildiyse o şekilde kullanmak gerek. sabah ve öğleden sonra alımlar doğru zamanlardır..geç alınırsa akşamüzeri gib gece huzursuzluk ve uykusuzluk yaparlar içlerindeki uyarıclardan dolayı..

idman olmayan günlerde alındığı için ve de işe yaraması için mutlaka 45-0 dk yavaş tempo ama dik eğimli yürüyüşler ile kas kaybetmeden yağ yakımına devam edilmeli..yoksa sonuçlar etkisiz olacaktır..bu ilaçlar doğru bir diyet yapılmazsa yine işe yaramazlar..lipo içip akşam tatlı makarna patates dondurma vs yerseniz geçmiş olsun tüm emekler boşa gitmiş demektir..aynı şekilde şeker oranı yüksek meyveleri de tüketmek de olumsuz etkiler..

lipo veya diğerleri farketmez kutu bitene kadar nasıl tarif edildiyse o şekilde kullanmak gerek. sabah ve öğleden sonra alımlar doğru zamanlardır..geç alınırsa akşamüzeri gib gece huzursuzluk ve uykusuzluk yaparlar içlerindeki uyarıclardan dolayı..

idman olmayan günlerde alındığı için ve de işe yaraması için mutlaka 45-0 dk yavaş tempo ama dik eğimli yürüyüşler ile kas kaybetmeden yağ yakımına devam edilmeli..yoksa sonuçlar etkisiz olacaktır..bu ilaçlar doğru bir diyet yapılmazsa yine işe yaramazlar..lipo içip akşam tatlı makarna patates dondurma vs yerseniz geçmiş olsun tüm emekler boşa gitmiş demektir..aynı şekilde şeker oranı yüksek meyveleri de tüketmek de olumsuz etkiler..

arkadaşım bir sorum olacak sana, ben bel fıtığından dolayı kardio yapamıyorum ve vermem gereken 14 kg lik bir yağ oranı var :(
mecburen bana en iyi gelecek olan yüzme ile yakacağım, lipo 6x yüzmeyle birlikte ne kadar etkili olur?
birde piyasada 7-8 yerde satılıyor lipo 6x, nerden almalıyım bi tavsiye verirsen çok memnun olurum.. şimdiden teşekkür ederim..

en iyi yağ yakım yöntemide sprinttir

arkadaşım bir sorum olacak sana, ben bel fıtığından dolayı kardio yapamıyorum ve vermem gereken 14 kg lik bir yağ oranı var :(
mecburen bana en iyi gelecek olan yüzme ile yakacağım, lipo 6x yüzmeyle birlikte ne kadar etkili olur?
birde piyasada 7-8 yerde satılıyor lipo 6x, nerden almalıyım bi tavsiye verirsen çok memnun olurum.. şimdiden teşekkür ederim..

lipo6 yüzme ile de çok etkili olur..yüzme süren en az 1 saat olmak koşuluyla..bir de yüzdükten sonra sadece et+salata yaparsan yağ yakımı iyice j-hızlanır. saat 3 ten sonra hiçbir şekilde karbonhidrat yeme..o zaman lipo işe yarar..

lipo lipo dur sahtesi yoktur ..en ucuz nerdeyse son kullanma tarihine bak 2 kutu al aralıksız kullan bol su iç kullanırken de..şeker ASLA tüketme..ne yap et ağzına koyma şeker.. her yediğinin içeriğine bak şeker olmasın..yoksa 8 kutu lipo işe yaramaz dostum

lipo6 yüzme ile de çok etkili olur..yüzme süren en az 1 saat olmak koşuluyla..bir de yüzdükten sonra sadece et+salata yaparsan yağ yakımı iyice j-hızlanır. saat 3 ten sonra hiçbir şekilde karbonhidrat yeme..o zaman lipo işe yarar..

lipo lipo dur sahtesi yoktur ..en ucuz nerdeyse son kullanma tarihine bak 2 kutu al aralıksız kullan bol su iç kullanırken de..şeker ASLA tüketme..ne yap et ağzına koyma şeker.. her yediğinin içeriğine bak şeker olmasın..yoksa 8 kutu lipo işe yaramaz dostum

çok sağolasın dostum harfiyyen uyguluycam dediklerini, yurt dışından geliyo inş. ama ben şimdiden Muscletech Hydroxycut Hardcore X aldım o gelene kadar bunu kullanıcam, diet programımı da:

sabahları sade kahve öğlenleri 1 tas light süt ile light mısır gevreği ara öğün elma veya kefir, 6 gibi yağsız çorba ve haşlanmış tavuk gece ye doğru çok acıkırsam elma veya bir bardak kefir içiyorum..
diyet programında bi yalnışlık varsa tavsiyelerini alabilirim..

mısıtr gevreği kilo yapar..yulaf ye sabah aç karnına.. 6 öğün yemen ve sabah 1 yumurta +3-4 yumurtanın beyazı sıkı kahvaltı..yoksa vücut " aç kaldım " şeklinde hisseder ve her yediğini biriktirmeye başlar..o zamanda su bile içsem yarıyor durumu oluşur..

bana acıl yardım etmenızı ıstıyorum. tcdd makınıstım gunde sadece 1 saat yuruyorum spor yapamıyorum oglen ve aksam yemek yıyorum bel cevrem 106 cm sadece sorun orada can sımıdı gıbı gıttıkcede kotu olmaya baslıyor hangı ılacı almamı tavsıye edıyorsunuz detaylı bılgım de yok L-Carnitine cls varmıs acaba hangısını alayım acıl yazarsanız sevınırım.. [email protected] adresım maıl de atabılırısınız cevabınızı acıl beklıorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:11 ----------

ne demek gorgeouskykhan görevimiz... ben carnitine kullandım tablet de likit de herkesin de dediği gibi likit daha etkili tabiki. şimdi hydroxycut kullanacağım yazarım buraya etkilerini.

bana acıl yardım etmenızı ıstıyorum. tcdd makınıstım gunde sadece 1 saat yuruyorum spor yapamıyorum oglen ve aksam yemek yıyorum bel cevrem 106 cm sadece sorun orada can sımıdı gıbı gıttıkcede kotu olmaya baslıyor hangı ılacı almamı tavsıye edıyorsunuz detaylı bılgım de yok L-Carnitine cla varmıs acaba hangısını alayım acıl yazarsanız sevınırım.. [email protected] adresım maıl de atabılırısınız cevabınızı acıl beklıorum

Back
Yukarı