Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
Ben daha önceden animal cuts ve hyrxycut hardcore kullanmıstım ama gecen seneydi ve diete dikkat etmedim size sunu acıca söleyim hersey diette bitiyor yuzde 80 i diet gerisi antreman ve yardımcı...

Tavsiye etmesemde t3 winsterol tablet clenbuterolda ekledim son 2 haftadır ve faydası oldu... bunlar ileri düzey ilaçlar...

Multipower L-Carnitine Fitness Drink.
arkadaşlar yağ akımı için bunu önerdiler 6 şişesi 35 lira.acaba yağ yakımı ve kilo kaybında ne kadar etkili ve yan etkileri varmı ?
birde ben salon da çalışmıyorum evde kendimce dumbell larlar çalışıyorum.

Son düzenleme:
Ben lipo 6 black aldim.ramazandan sonra bu ilaca basliacam .bel ve karin bolgemdde yaglanma oldugu icin bu ilaci tercih ettim.nasil bir antreman ve kullanim sekli onerirsiniz.boy:1.75 kilo :91 gectigimiz 3 ayda 7 kilo verdim diete ve antremanlara evam ediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum???

Ben lipo 6 black aldim.ramazandan sonra bu ilaca basliacam .bel ve karin bolgemdde yaglanma oldugu icin bu ilaci tercih ettim.nasil bir antreman ve kullanim sekli onerirsiniz.boy:1.75 kilo :91 gectigimiz 3 ayda 7 kilo verdim diete ve antremanlara evam ediyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum???

bence şu an için lipo 6 blackine yazık etme. ramazan bitti, kış da geliyor. yediğine içtiğine dikkat et, yağlılardan, tuzlulardan, fazla şekerli şeylerden uzak durup martı nisanı beklesen ve o zaman diyetle birlikte lipo 66 blacki kullansan daha iyi sonuç alırsın. sonuçta vücut havalar soğumaya başladıkça kendisini korumaya alıyor ve yağ depolamaya başlıyor. bu nedenle bu üründen sonuç alsan bile alacağın sonuç bahar aylarında yapacağın diyet ve cardio ile alacağın sonuçtan çok daha az olacaktır.

kendimden örnek vermem gerekirse; geçen sene kış aylarında 2 kutu "animal cuts" kullandı. verdiğim kilo totalde 2-3 kilo arasında oldu. sonrasında nisan ayıyla birlikte sıkı bir diyete girdim ama herhangi bir şey kullanmadım. sonuç çok çok daha iyi oldu. animal cutsı belki o zaman kullansam daha da iyi bir sonuç alabilirdim.

lipo 6 black için:
ilk iki gün(kişiye göre değişebilir,vücüt alışşın diye hemen yüklenmeme tavsiyesinde bulunuyorum) sabah kalkar kalkmaz 2 , öğleden sonra 2 kapsül
Daha sonraki günler(istersen ilk günden de başlayabilirsiin) sabah 3,öğleden sonra 3 kapsül kullan. Öğünlerden en az 30 dakika önce almaya dikkat et.Bir günde sakın 6 kapsülü geçme.Yatmandan en az 6 saat önce öğleden sonraki kapsülleri almaya bak.ve son olarak 8 haftalık kullanım sonucu 4 hafta ara ver.Yani günde 6 kapsül alacaksan 3 kutu lipo black bitirdikten sonra ara ver.Bi kutu 20 gün gidiyor çünkü

hydroxycut amerikan ilaç idaresi(fda) tarafından toplatılmaya başlanmış aman diyim..ciddi karaciğer sorunlarına yol açabiliyormuş.

Multipower L-Carnitine Fitness Drink.
arkadaşlar yağ akımı için bunu önerdiler 6 şişesi 35 lira.acaba yağ yakımı ve kilo kaybında ne kadar etkili ve yan etkileri varmı ?
birde ben salon da çalışmıyorum evde kendimce dumbell larlar çalışıyorum.

shakeitup,

kullanmaya başladın mı bu yag yakıcıyı?
tavsiye eder misin?

Benim kafama takılan bir şey var. Sitenin birinde gezerken aşağıdaki yazıya rastladım. Ben vg ye uzaktanizleyen ama fırsatını bulduğum zaman başlayacak olan biri olarak size danışmak istedim. Bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim..

Asla CLA hapı kullanmayın kalp hastalığı yapıyor.
Bu antioksidan eksikliğine çare diye aspir çiçeğinden elde edilmiş haplar CLA hapı olarak satılıyor. Ancak bu haplar izomer yani üç boyutlu açıdan bakıldığında zararlı. Vücudun yağ depolamasını engelliyor. Aspir çiçeğinde elde edilmiş CLA hapı, kalp kas hücrelerinde Omega-3’ü ayrıştırıyor ve bunun sonu kalp yetersizliğine yol açıyor.

merhabalar, öncelikle kendimle ilgili bilgi verym,

yaşım 20, 1.84 boyundayım ve 115 kiloyum, şubat 2009da bel fıtığı ameliyatı oldum ve fitnessa başlamayı düşünüyorum. öncelikli hedefim kilolarımdan kurtulup belimi rahatlatmak daha sonrasında da şekillendirmeyi düşünüyorum.

konuyu okudum tamamiyle, hydroxycut almayı düşünüyordum fakat vazgeçtim iyice inceledikten sonra, en uygunu lipo6 olarak gözüküyor sanırım.

bir kaç mesajda supplementların stacklenmesinden bahsetmişsiniz, bana ne gibi bir stack önerirsiniz?

önerilerinizi bekliyorum, vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum

hemen hemen hepsini denedim ve hiçbirinden bir fayda görmedim :) hepimiz istiyoruz ki bi supplement olsun "2 tane atalım hergün 2 ayda zımba gibi olalım" ve bu uğurda bir dünya para harcıyor ve umutlanıyoruz ama sonucu hep hüsran :(

erkeklerin en büyük sorunu olan göbek bölgesi için en iyi supplementimiz mekik arkadaşlar inanın gerisi yalan.. Hergün yüksek sayıda düzenli mekikle erimeyecek göbek yok

ama umut işte, body buildingi birazda olsa profesyonelce yapıyorsanız zayıflamaktan çok define olmayı hedefliyorsunuz bu aşamada zaten bunlar düşünülmeli ama dediğim gibi hiçbirinden fayda görmedim. umudumu da yitirmedim :) "absolute acai berry" diye bişey dolanıyor yok hollywood yıldızlarının sırrıymış, yok christian bale machinist filmindeki halinden 6 ay sonra batman deki haline bu ilaç sayesinde gelmişte. belli yalan ama umut işte :)

1. Yüksek sayıda mekik çekilmez. bazı insanlar ben durmadan 100tane çekiyorum diyor bana ve bende %100 hareketi yanlış yaptıklarını söylüyorum. Mekiği doğru uygulamazsanız bel sakatlıklarınla da karşılaşabilirsiniz. Bu konuya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

2. Olarak mekik çekerek göbek erimez. Temel olarak Alınan kalori verilen kaloriden az olmalıdır ki kilo verilsin. Buda güzel bir diyet ve aerobik sistemlerle yapılan antrenmanlarla olur. uzun süreli ve düşük şiddetli antrenmanlar...

bana kalırsada l-carniten ama kullandıgımız ürün orjinalmi sahtemi bilmiyoruz.ürünlerin benzerini yapmada çok iyiyiz ülke olarak.rakıdan kör olan.ölenler oldu.aldıgım ürünü eczaneden almadım ama tarım bakanlıgından onaylı yazıyor.bu genel olarak supplement kafamda hep bir kuşku var

Bence yağ yakmak için yan etkileri olan ürünlerle fazla abartmaya gerek yok. Optimum Nutrition'ın "Complete Diet Boost" isimli ürünü gayet iyi görünüyor. Bugün 2 adet sipariş verdim. Bakalım deneyip görüşlerimi paylaşacağım. Fiyatı da sadece 15,29$

l-carnitine... İyi bir firmanın ürünü var.Küçük sarı kutusu 30 adetten oluşuyor .Tüm sporcular ve spor merkezlerinde yıllardır kullanılıyor .Bu firmanın ürünleri W.A.D.A onaylı bu da sağlık için en önemlisi. .O küçük sarı kutu süper ... egzersizden 30-45 dk. önce alın aynı firma bir de likit formunu getirmiş .Tablet yutamayanlar için egzersizden 10-15 dk. önce tek tüpler halinde hem de içimi kolay ,hem de taşıması.. Aç ...iç..yak.. gitsin..l- carnitine kullanmak isteyenlere duyurulur.

Back
Yukarı