Bir doktor arkadaşım karnitin ani kalp durmasına yol açar dedi...acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
hepsiburadan asla ürün almamarkadaşlar bu multipower vede hardline tarzında l-carnitine hakkındaki grüşleriniz nedir.hepsiburada da uygun fiyata bulunabiiyor tavsiye edermisiniz ?
hepsiburadan asla ürün almam
bir kere lipo 6x aldım
fake çıktı
ama bildiğin l-carnetine işte
sıvı olanlardan al
mucize bekleme
Arkadaşım hogan ; lipo 6x fake çıktı derken biraz açabilirmisin ...
Kullanıp faydasını mı göremedin , yoksa sahte ürün diye kullanmadın mı ?
Birde Lipo 6 black hakkında bilgisi olan varsa özellikle hocalarımız ve kullananlar , tecrübelerini payşalabilirlerse sevinirim , herkeze iyi çalışmalar dilerimbench_O...
arkadaslar ben bugun universal fat burners for women aldım.
Gunde
25 dakka orta tempodan biraz daha yuksek yuruyorum.
Leg Adduction 2x50
Abduction Machine 2x50
Abdominal machine 2x50
20x2 tam mekik
20x2 yarım mekik
ve 5 dakka yer minderinde bacak kaldırma haraketleri yaptıktan sonra,
20 dakika yuksek tempolu eliptik bisiklet yapıyorum ve esneyip sporumu bitiriyorum.
sizce bu sekilde basarılı olur muyum? ve bu yağ yakıcı biraz daha etkiyi arttırır mı?
Bir doktor arkadaşım karnitin ani kalp durmasına yol açar dedi...acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
arkadaşlar usb labs oxy elite pro diyorum başka bişey demiyorum..
2 aydır sağlam diyet sağlam kardio ve ağırlık antrenmanıyla 93.7 kg den 86.7 kg ye düştüm, yağ yüzdem 18den 14e indirdim, kollarımda 0.8 bacaklarımda 0.9... NE YAZIK KI(( gçbek bölgesinde 7 yağ oanı bulunmaktandır. kısacası ben oxyelite pro dan bi hayli memnunum iştahımı kesiyor ve kalbimi çok yormuyor.
herkese merhabalar. forumda yeniyim sporda da. yaşım 22. 30gundur duzenlı bır sekılde spor yapıyorum. boyum 1.78 kılom 70. 1 ayda 4 kılo verdım. antrenmanlarım orta sevıyede 20dakıka kardıyo sonrasında mekıkler ve aletlerle yapılar basıt hareketler. son 2 ıdmandır 2. sevıye programa gecıs yaptım ve agırlıklara gırmeye basladım. amacım ılk olarak vucuttakı yagı atmak. 1 yıl once ayagım kırıldı ve yaklasık 4ay yattıgım ıcın bel ve kalca bolgemde yaglanma oldu. oncesınde de cok fazla yag tuketıyordum. sımdı onları tamamen erıtmek sonra da vucut gelıstırmek ıstıyorum. yag hıc tuketmemeye calısıyorum artık ekmegı de bayagı azalttım. ancak yag yakıcı artık kullanmalı mıyım bılmıyorum. sız ne dersınız?