Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
bence 1 saat kardiyo yap antremana gidince, yag yakici olarak animal cuts'i oneririm l-carnitine yerine. ve tabi aminoasit de al. protein tozunu bence istedigin yag oranina gelene kadar kullanma. diyetine gelince, 2 kasik pilav, karbonhidrat icin yetersiz geldi. aminoasitle yag yakici beraber kullanmak zaten onerilen birsey.

sunu da ekliyim, istedigin kadar domates salatalik biber yiyebilirsin :)

Eywallah dostum. bu arada gecen zaman diliminde olanları solıyım . su an tam 80 kıloyum :) xpro likit lcarnitine kullanıorum optimum whey ve aynı anda superior amino 2222 kullanıorum. lcarnıtının ıcınde 20 tup vardı 1500 mg ıcerıo tanesınde. daha 7 tup ıcebıldım. amıno ve proteıne bı kac gun once basladım..

bı ornek vermem gerekırse baslangıcta kollarım 33 tü su an 35. belım 110 du su an 100. :D

baslamadan oncekı fotolarımı cektım saklıorum agustos sonunda tekrar cekılıcem öncesi sonrası diye siteye koyucam :)

çoook eski konu ancak yeni gördüm anketi..aslında kullanırsam eğer saadece 2 şey kullanmak isterim açıkçası biri yağ yakıcı,diğeride(spor öncesi ve sonrası bedendeki yorgunluğu aldığını bildiğim )protenin tozu...ama içimde hep bir kuşku var ilk olarak yağ yakıcı tam olarak karın bölgesindeki yani göbekteki yağlarımı yakaerken bana ne kadar yardımcı olacaktır ?

bende seninle aynı fikirdeyim.
spora başlayalı 3 hafta oldu ve 2 haftadır animal cuts kullanıyorum.
protein tozu da alacaktım ama bütçem yetmedi.
benim amacım göbek eritip fit hale gelmekti ,
kasların vücutta fazladan enerji harcadığını bildiğim için şuan vücudumu şişiriyorum yani kas kütlemi fazlalaştırıyorum aynı anda animal cuts kullanıyorum .
şuan için durumdan memnunum.
2 haftalık spor ve 1 haftalık cuts kullanım sonucu kol 1cm , göğüs 2cm büyüdü , bel 1.5cm inceldi.

eğer durumun benimki gibi ise eğer aynı şeyleri yapmanı öneririm;)

bayanların kullanacagı yag yakıcı

bende seninle aynı fikirdeyim.
spora başlayalı 3 hafta oldu ve 2 haftadır animal cuts kullanıyorum.
protein tozu da alacaktım ama bütçem yetmedi.
benim amacım göbek eritip fit hale gelmekti ,
kasların vücutta fazladan enerji harcadığını bildiğim için şuan vücudumu şişiriyorum yani kas kütlemi fazlalaştırıyorum aynı anda animal cuts kullanıyorum .
şuan için durumdan memnunum.
2 haftalık spor ve 1 haftalık cuts kullanım sonucu kol 1cm , göğüs 2cm büyüdü , bel 1.5cm inceldi.

eğer durumun benimki gibi ise eğer aynı şeyleri yapmanı öneririm;)
ben daha once reductılı bır ıkı kere kullandım cok guzel kılo verdırıyo dyetle beraber ama suan yasaklı pıyasada bır cok zayıflama urunu var ama ne kadar dogru ınanamıyorum forumlarınızı bır haftadır okuyorum lıpo 6x kullansam olurmu yan etkılerı terlemeler reductıldede vardı alıskınım yanı etkılı bır yag yakıcı onerın bana lutfen

Herkese merhabalar, spora bir ay önce başladım. Başlama amacım göbeğimdeki fazla yağı yakma ve göbeğimi yoketme, ayrıca da vücudumu şekillendirme. Bunun için gnc den cla aldım. Sizce bu yeterli mi? Yanına yoksa başka bir şey daha kullanmalı mıyım?

evet resimdeki benim vücudum
ve bu vücutta çokta etkili değil bu vücut için gereksiz denedim mi evet denedim elde ettiğim sonuç hüsran sağlam bir diyet haftada 3 gün kardiyo 2 gün ağırlık antrenmanı belden giden 2 cm eriyen 2 kg aynı sonuçları benzer antrenman şekli ve diyetle aldım ki bu suplementleri kullandığım dönem spora ilk başladığım yani 119 cm bel çevresine sahip olup 109 kg geldiğim zamanlar şimdi bel çevrem 94 cm kilom ise 87
benim için gereksiz hala dolapta bir köşede öyle duruyor ikiside
kullanıp iyi sonuçlar alan mutlaka vardır ama yazdığım gibi elma sirkesi benim vücudumda daha etkili oldu

saygılar........ :)

Tüm mesajları okudum hala tam olarak karar verilmiş değil CLA mı L-carnitine mi yoksa thero yağ yakıcılar mı?
Benim sorumsa şu sıkı diyet programı suplement ve kardiyo önerebilecek var mı ?
Boy kilo ve ölçüleri vermem şart ı ?

arkadaşlar merhabalar 120 kiloyum 1.96 boy var.spor salonuna gidemiyceğim için her gün 1 saat düzenli yürümeyi planlıyorum.bugün gnc nin mağazasına gittim vede bana cla -lcarnitin ikilisini önerdiler.ama fiyat olayı beni aştı.bilen bilir iherb diye bir site var.gümrüğe takılma ihtimali var ama ben yinede şansımı deniycem.burdan hangi cla-lcarnitin i tavsiye edersiniz acaba ? ayriyetten bu ikili takviye haricinde önerebilceğiniz destek ürün varmı ?

http://www.iherb.com

Teknolojideki devrimlerin vücut geliştirme sporuna olan yansımasından ve mühendislik harikası yeni thermogenic yağ yakıcılardan faydalanma taraftarıyım. Kendimde 2 ayda 8-10 kilo kadar 'yağ' vermiştim. thermogenic bir yağ yakıcı,iyi bir diet ve antremanlarla tabiiki. Kaybedilen kilonun çoğunun yağlardan olması özelliğiyle ve kendi deneyimlerimle benim tavsiyem thermogenic yağ yakıcılardır. Farklı ürünlerin içeriği nekadar değişik bilmiyorum ama benim kullandığım ürün hot-rox idi. Lipo6 veya hydroxycut hardcore 'da günümüzün iddaalı ürünlerindendir.

akineton,rispedal gibi ilaçlar kullanıyorum..acab bunun üstüne cla alsam bi soruun çıkarmı?
yada başka ne kullanmamı önerirsiniz yağ yakımı için?tşkler

Şimdiye kadar mhp dren, animal cuts, musclepharm shred matrix kullandım ve bana 0.5-1 kg den fazla bir etkileri olmadı. Tabii diyet ve düzenli spor ile beraber. Bodyduilding.com un forumunda oxyelite ile lean xtreme in kombinesinin mucizevi olduğunu okumuştum bunu sipariş ettim geldi. 1 ay sonra kullanmaya başlıyacağım etkilerini yazarım.

draft bu bahsettiğin kombinenin çok iyi sonuçlar verdiğini bende bi kaç yerde görmüştüm. nisan gibi definasyona geçtiğim dönemde yağ yakıcı kullanacağım. aklımda daha öncede kullandığım lipo6 var. kullanıp sonuçları paylaşırsan sevinirim.

Tüm mesajları okudum hala tam olarak karar verilmiş değil CLA mı L-carnitine mi yoksa thero yağ yakıcılar mı?
Benim sorumsa şu sıkı diyet programı suplement ve kardiyo önerebilecek var mı ?
Boy kilo ve ölçüleri vermem şart ı ?

merhaba arkadaşlar.bende forumu 3 4 aydır takip ediyorum.yağ yakıcılarla ilgili çoğu görüşüde okudum.ama gurcox a katılıyorum.okudukça dahada karıştı herşey aslında amacım bi kaç seçenekten birine karar vermekti burdaki görüşlere göre... ben 6 aydır düzenli fitness ve pilates yapıyorum.aslında kilomda normal ama istediğim gibi görünmüyorum sadece zayıf görünüyorum.ama ben görünüşte biraz kaslarımın olmasını istiyorum.bunun içinde yağlarımı tamamen yakmam gerekiyor.spor hocam illa bişey kullanacaksan weider cla ve ultimate nutrition l-carnitine liquid birlikte kullan dedi.ama forumda hydroxycut daha etkili gibi söylendi.bende kararsız kaldım acaba 3ünü birlikte alsam bi zararı olurmu ?

boyum 1.75 kilom 56 yaşım 22 yardımcı olun lütfen

Back
Yukarı