Hangi Takimi Tutuyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi takımı tutuyorsunuz?

• Total voters
    1.903
Boşuna kendimizi kandırmayalım.Galatasaray maçlarını patates tarlasında oynayan bir takıma elendi.Fenerbahçe kendi sahasında Milan'dan 6 yemeyi bir marifetmiş gibi gördü.Trabzon Türkiye'de ölçek olarak ilçe büyüklüğündeki bir yerden gelen takıma yenildi .O takımın adı neydi hatırlayan var mı acaba? Takımım Beşiktaş gruptan çıkamasa da en azından Portekiz'de ki son maçını kazandı .Bu da bir başarıdır en azından .Biz kendimizi yabancı takımlarla oynadığımız hazırlık maçlarıyla avuturuz artık. Fenerbahçe nasıl Bremen'i 2-1 yendi ama .Aslanım Galatasaray nasıl 5 çaktı Werder'e .Ben oy vermiyorum protestoyu çekiyorum . :)

ciddi bi rekabet sözkonusu :)

Fenerbahçe'yi tutuyorum.Sivasspor'u tek geçiyorum. Yabancı takım olarak ise Manchester United.

Bir Sevdaki Ölümüne demiş (fenerli) bir bilge.
Bizde Onun izinden Gidiyoruz

8jk as ve 6s as'a karşın forever FENERBAHÇE :D :D :D şaka bir yana bu iki güzide takımımızın resmi adları Beşiktaş-Galatasaray A. Ş.'dir (bkz:TFF resmi sitesi ve kaynakları)

ek bilgi: inat olsun diye değil resmi ve gerçek olan isimleri bu diye yazdım, sizlerinde belirttiğim gibi kullanmanız gerekir kanunen... lütfen art niyet aramayınız... bu güzide edebi dostlarımızın yöneticileri de bunu kabul etmiş hatta bu kimliklerini savunmaktadırlar...

Galatasaray az farkla önde, benim takımım :)

Galatasaray ...

Oyladım.

Back
Yukarı