Hangi Takimi Tutuyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi takımı tutuyorsunuz?

• Total voters
    1.903
ben bu soruyu her zaman kadıköylüyüm diye cevaplarım...

Fenerbahçeliyim......Beşiktaşlılar hep kızar bizimde taraftarımız çok diye ama bugüne kadar yapılmış tüm anketlerde fenerbahçe ile galatasaray en çok taraftara sahip..

Fenerbahçeliyim......Beşiktaşlılar hep kızar bizimde taraftarımız çok diye ama bugüne kadar yapılmış tüm anketlerde fenerbahçe ile galatasaray en çok taraftara sahip..
hmm öğrendiğim iyi olduğu benım bildiğim beşiktaşlılar biz çoğuz deyilde biz evet çokluk olarak 3. yüz ama en etkilisiyiz gibilerinden idda eder.
bu arada bende beşiktaşlıyım:)
ama beşiktaşlı olmak gerçekleri inkar etmek anlamına gelmez 3 büyüklerde beşiktaşın taraftar sayısı 3. gelir ama bana göre en iyiside taraftar kitlesi olarak beşiktaştır.

Lisedeyken bu soruya bioloji hocamın cevabı :
"Ben sadece kendi takımlarımı tutarım çocuklar " :D:D
ben galatasaraylıyım. gözlemlerime göre en çok taraftar galatasarayda, en aktif taraftar beşiktaşta, en çok bayan taraftar da fenerbahcede var.

cimbom....

Tabiki Fenerbahçe

Fenerbahçe .. en aktif taraftar nasıl beşiktaşta oluyor ben çözemedim :S aktiften kasıt çılgınlar gibi bağırınmaksa bırakın da Fenerbahçe taraftarı en pasif olsun :)

aktiflikten kasıt fedakarlık yapmak kulube destek olmaksa(ki bu ayrım çok önemlidir) kimin ne kadar aktif olduğunu ben söylemeyeceğim ;
seyirci ortalamalarına
kombine kart şatışlarına-ki fahiş fiyatlara rağmen-
yeni çıkan gsm hatları satışındaki uçuruma (fenecell lehine)
fenerium gs store bjk store satışlarına(kartal yuvası oldu sanırım artık)
taraftar kart satışlarına ( galatasaray kulubunun şu an 17.000 de olduğunu duydum, yanlışım varsa düzeltebilirsiniz ama çokta farklı olacağını sanmyorum. fenerbahçe taraftar kartı ise 200.000 e merdiven dayadı dünya genelinde ikinci , birinci zaten barca :) )

bakarak anlayabilirsiniz zaten.

ben anlayamadım kimde en aktif taraftar ?

haa şöyle birşey var en çok sempatizanda galatasarayda . doğru söylemek gerek ve kabul etmek gerek. taraftar demiyorum dikkat ederseniz. sempatizandan kastım da hala ergünün hakan şükürün oynadığını sanan futboldan bi haber ancak bi takım tutma zorunluluğu:) yüzünden takım tutan profildir. genelde 4 sene üst üste şampiyonluk ve uefa kupasından sonra bu şekle dönmüştür olay.ee gerçek manada en çok taraftar kimde var peki? onu gerçekten bilemeyiz , hiçbir anket te göstermez.her takımın taraftarı kendisine göre çoktur :)

Son düzenleme:
İzmirliyiz Göztepeliyiz :) , herkesin kendi şehrinin takımını tutmasından yanayım , neden mi futbolda renk ve çeşitliliğin olması rekabetin ve başarının artması için tabikide , aksi taktirde ne kadar kalitesiz bir süper lig izlediğimizi daha doğrusu izleyemediğimizi herkes biliyor .

Beşiktaş takımını tutuyorum ama hayatımda 90 dak. maç izlemediğim için yorumları sadece okumakla yetiniyorum .... :-)

İnadına TEXAS TEXAS.... Bursaspor bursaspor oley oley.... Şampiyonuz bu sene millet takım görsün , taraftar görsün .. Çarşı pazar kadın işi tribün erkek işi. ( Çok sevinçliyim ondan fazla abartmış olabilirim :D )

GALATASARAY
arkadaşlar bizimki (G)ERÇEK (S)EVDA
biz öyle şempiyonluğu son maçta kaybedince teknikadamları,futbolcuları gönderen,küfürleyen takımın taraftarlarından değiliz,biz iyi günde de kötü günde de takımımızın yanındayız,kısacası sevinmek için sevmedik :)

Back
Yukarı