Fenerbahçe .. en aktif taraftar nasıl beşiktaşta oluyor ben çözemedim :S aktiften kasıt çılgınlar gibi bağırınmaksa bırakın da Fenerbahçe taraftarı en pasif olsun
aktiflikten kasıt fedakarlık yapmak kulube destek olmaksa(ki bu ayrım çok önemlidir) kimin ne kadar aktif olduğunu ben söylemeyeceğim ;
seyirci ortalamalarına
kombine kart şatışlarına-ki fahiş fiyatlara rağmen-
yeni çıkan gsm hatları satışındaki uçuruma (fenecell lehine)
fenerium gs store bjk store satışlarına(kartal yuvası oldu sanırım artık)
taraftar kart satışlarına ( galatasaray kulubunun şu an 17.000 de olduğunu duydum, yanlışım varsa düzeltebilirsiniz ama çokta farklı olacağını sanmyorum. fenerbahçe taraftar kartı ise 200.000 e merdiven dayadı dünya genelinde ikinci , birinci zaten barca

)
bakarak anlayabilirsiniz zaten.
ben anlayamadım kimde en aktif taraftar ?
haa şöyle birşey var en çok sempatizanda galatasarayda . doğru söylemek gerek ve kabul etmek gerek. taraftar demiyorum dikkat ederseniz. sempatizandan kastım da hala ergünün hakan şükürün oynadığını sanan futboldan bi haber ancak bi takım tutma zorunluluğu

yüzünden takım tutan profildir. genelde 4 sene üst üste şampiyonluk ve uefa kupasından sonra bu şekle dönmüştür olay.ee gerçek manada en çok taraftar kimde var peki? onu gerçekten bilemeyiz , hiçbir anket te göstermez.her takımın taraftarı kendisine göre çoktur