evet karbonhidrat ve protein kadar fiziksel denge bütünlük için kaliteli yağlarıda gün içinde tüketmemiz şart. peki siz hangi tür yağları kulanıyorsunuz? not: küçük birde anket ekledim fakat onla kısıtlı kalmayın yediklerinizi yazablirsiniz merak ediyorujm açıkçası.
Günlük olmazsa olmazım 4 tam yumurtadır, hiç bir güç bana yumurtanın sarısını attıramaz. (20gr Yağ buradan gelir). Gün içinde 2 yemek kaşığı zeytin yağını ek olarak yemeğe eklerim. Geri kalanlar için artık peynir, kırmızı et, balık, vb... gelirse. Hayvansal-Bitkisel takıntım yoktur. Carb Back Loading yaparken kullandığım Ayçiçek Çekirdeği (soyulmuş), fıstık, fındık, badem, antep fıstığı, hindistan cevizi, hindistan cevizi sütü-kreması, krema, tereyağı, mayonez-ranch normal beslenmem de yiyemediğim yağlardı. Sonuç olarak testo önemliyse hayvansal yağlar da önemlidir, hem biz vg ciyiz, Her türlü et candır diyerek oyumu hayvansala bastım.
yok vegan değilim ama fiyatlar malum en ucuz tavuk göğsü bile kilosu 10 lira civarlarında şu an. Ben 2 kilo çökelek alıyorum pazar günü, 1 hafta idare ediyor beni yumurta vb. ile. Bir de tavuk da helal kesim olayından dolayı tüketmiyorum. Malum bence öncelikli olan dini esaslar.
anladım din kısmı seni bağlar tabide yumurta tavuktan daha pahalıya geliyor hata protein tozundan. fakat tavuk sıkışmadıkça yememeye çalışıyoru ciden yediğimiz tavuklar felaket sağlıksız ve protein oranı çok düşük kanımca. --- Mesaj birleştirildi, 27 Ağustos 2014 --- neyse konuya dönelim dağılmasın ne diyorduk yağlar
yumurta da günlük 3 tane zaten, o da fazla sıkıntıya sokmuyor. Protein tozu ise en azından benim alışverişlerimde maliyeti en düşük gıda oldu. Konu dışına çıktım özür dilerim ama belirtmeden geçmeyim bugün sipariş ettiğim tozda 26 gram protein 1.3 liraya denk geliyor maliyet olarak
kardeşim bende öyleydim ama gimdes var Türkiye helal sertifikası veriyo ondan bak 4-5 tane helal var ben onlardan alıyorum tavsiye ederim --- Mesaj birleştirildi, 27 Ağustos 2014 --- en sevdiğimden ) ben kullanıyorum
Doğmuş yağlar ağırlıklı tüketiyorum, tam yumurta ve terayağı favorim, bazen denk gelirse hindistan cevizi yağı alıyorum ama fiyatı maalesef uçuk her zaman kullanma şansım olmuyor onu, zeytinyağı da bazen yumurta salatası yaptıgımda kullanıyorum, birde kuruyemişler var. Kuyruk yağı zaten kırmızı et ile yarışıyor fiyatta onu kullanmak biraz lükse kaçıyor benim için.
Badem,ceviz,fistik,findik,zeytin yagi ve zeytin,tereyagi,yumurta sarisi. Hindistan cevizi yaginin ne yarari var? Aktarlarda saça sürülen badem yagi gibi satiliyor galiba? GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Keten tohumu Avocado Oliven öl Cocos öl Omega 3 Erdnussbutter Balik Et Yumurta Süt Yogurt Yedigim herşey yağliymiş
Hindistan cevizi yağı, kısa zincirli bir yağ. O yüzden daha çabuk sindiriliyor, ketojenik diyetlerde pre workout olarak kullanılabiliyor. Hindistan cevizi yağını, hindistan cevizini rendeleyip, sıcak sudan geçirip beklettikten sonra üzerinde kalan kremayı bir daha pişirerek alabiliyorsunuz. (ben kreamayı alıyordum sadece) böylelikle maliyeti biraz daha düşüyor. Ancak o cevizleri kırması beni yıldırdığı için bıraktım.
hazır hindiztan cevizi kulanabilirsin o pastaların muhalebilerin üstüne atılmak için kulanılan rendelenmiş hindistan cevizini yani.