Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha8evumy.jpg

Buda benim stok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
supradayn all day in faydasını gördün mü? halsizliği,yorgunluğu vs. attı mı?

supradayn all day in faydasını gördün mü? halsizliği,yorgunluğu vs. attı mı?
Amix den sonra kullanmaya başladım.ikisi arasında çok bir fark yok açıkcası ben zaten beslenmedeki sebze meyve eksiği yüzünden kullanıyorum vitamin mineral açığını kapatsın genel olarak dinç hissediyorum kendimi direk hissedilen bir etkisi yok tabiki,ben memnunum ayrıca vitamine gerek yok bence supradyn le devam edicem artık.Halsizlik yorgunluğu sert bi kahve daha iyi atıyor :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün yeni sipariş verdim ilk supplementlerim olucak.Optimum gold standart whey 5 lbs ve Optimum creatine powder 300 gr

Sabah uyaninca mp combat, salondan once bcaa ve bsn nox-plode (tablet alacaksam 1, 5 saat once, tozu nox-plode ile karistirip). Antremandan sonra dymatize iso 100 + on creatine. Yatmadan once amix tribu-zma. Off gunlerde creatine ogun aralarinda meyvesuyu ile aliyorum. Bunlara vitamin eklemeyi düşünüyorum...

arkdaşlar 8 aydır weider premium whey kullanıyorum kuzenim yakında yurtdışından gelecek ona sipariş vereceğim bunun yanına estra besin takviyesi ne önerebilirsiniz ?

Selam herkese bir sorum olacak
Ben mehmet izmirde yaşıyorum yaşm 24 boy 1.78 ve kilom 77 uzun zamandır belli aralıklarla ağırlık calıştım vücudum şuan orta derece konumda
Amerikadan bazı ürünler aldım fakat nasıl bir period ile kullanıcam bilemedim
Ürünler;
Dymatize Iso 100 hydrolized protein
Universal animal pak 3 kutu
Universal animal pump 2 kutu
MuscleMeds amino decanate 3 kutu
Olimp 3000 L-carnitine
Ürünler bunlar başka almam gereken birşey varmıdır? İstediğim güzel bir adele kütlesi ve hacim
Ürünlerden birkaç kutu aldım 1. Kutu bittiğinde ara verilmelimidir?
Önerilerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden
m_gmss, Dün 15:31

optimum whey
multipower bcaa
universal kreatin
gaspari amino
optimum glutamin
opti-men multivitamin
havalar biraz serinlesin yüklemeye başlayacağım çalıştığım salon inanılmaz sıcak nefes almakta bile zorluk çekiyorum bazen..

merhabalar . 3 ay fitness yaptım(çok düzenli olmasa da) . şimdi suplemente başlamak istiyorum. yaş 19 , boy 180 cm, kilo 68 hedef 73-75 kg olmak (yağlanmadan tabi) suplementlerimi yazsam yorumlar mısınız acaba?? lütfen::
bsn true mass
hardline 3 matrix protein tozu
hardline amino ve hardline creatine (creapure)
eksik yanlış veya öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
bi sorum daha olacak bn antremanlarda çok çabuk yoruluyom ve bu yüzden ağır çalışamıyorum kasları tam yırtamıyorum . creatini sırf daha uzun süreli çalışmak ve daha ağır çLIŞMAK İÇİN ALIYORUM. acaba doğru düşünmüşmüyüm??[DOUBLEPOST=1409414800][/DOUBLEPOST]merhabalar . 3 ay fitness yaptım(çok düzenli olmasa da) . şimdi suplemente başlamak istiyorum. yaş 19 , boy 180 cm, kilo 68 hedef 73-75 kg olmak (yağlanmadan tabi) suplementlerimi yazsam yorumlar mısınız acaba?? lütfen::
bsn true mass
bi sorum daha olacak bn antremanlarda çok çabuk yoruluyom ve bu yüzden ağır çalışamıyorum kasları tam yırtamıyorum . creatini sırf daha uzun süreli çalışmak ve daha ağır çLIŞMAK İÇİN ALIYORUM. acaba doğru düşünmüşmüyüm??

merhabalar . 3 ay fitness yaptım(çok düzenli olmasa da) . şimdi suplemente başlamak istiyorum. yaş 19 , boy 180 cm, kilo 68 hedef 73-75 kg olmak (yağlanmadan tabi) suplementlerimi yazsam yorumlar mısınız acaba?? lütfen::
bsn true mass
bi sorum daha olacak bn antremanlarda çok çabuk yoruluyom ve bu yüzden ağır çalışamıyorum kasları tam yırtamıyorum . creatini sırf daha uzun süreli çalışmak ve daha ağır çLIŞMAK İÇİN ALIYORUM. acaba doğru düşünmüşmüyüm??[DOUBLEPOST=1409414800][/DOUBLEPOST]merhabalar . 3 ay fitness yaptım(çok düzenli olmasa da) . şimdi suplemente başlamak istiyorum. yaş 19 , boy 180 cm, kilo 68 hedef 73-75 kg olmak (yağlanmadan tabi) suplementlerimi yazsam yorumlar mısınız acaba?? lütfen::
bsn true mass
bi sorum daha olacak bn antremanlarda çok çabuk yoruluyom ve bu yüzden ağır çalışamıyorum kasları tam yırtamıyorum . creatini sırf daha uzun süreli çalışmak ve daha ağır çLIŞMAK İÇİN ALIYORUM. acaba doğru düşünmüşmüyüm??

3 aylık bir fitness geçmişi için aminoya hiç gerek yok, hardline whey 3 matrix'in içinde kreatin zaten var ayrıca almana gerek yok şimdilik , massda sana kalmış ama tavsiye etmem onun yerine beslenmene dikkat et yeter. iyi sporlar

Merhabalar simdi ben iki sekilde kombinasyon dusunuyorum suan phase8 kullanıyorum Hydrobuilder aldım onun yanına su sekilde Hydrobuilder - ON Gold Standart - xtend ya da hydrobuilder - xtend -optimen hangisini tercih edersiniz ? hangisi daha iyi verim saglar ?

Elimdekiler;

Optimum Gold Whey
Muscletech MassTech
Muscletech Platinum Whey
Muscletech Hydroxycut Elite
Muscletech Hydroxycut SX-7
Muscletech Anotest
Optimum Creatine
Muscletech NanoVapor
Muscletech AminoBuild

Back
Yukarı