Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben elimdeki ürünleri yazacağım ve engin tecrübelerinize dayanarak bana bu ürünleri nasıl kullanacağımı ayrıntılı şekilde söylerseniz çok sevinirim.

1)Dymatize ISO-100
2)Nitrofull Amino 6100
3)Greande Yağ Yakıcı
4)Fish oil 3-6-9 Omega
5)Optimum Creatin Powder(YÜKLEME OLAYINI NE KADAR ARAŞTIRDIYSAM TAM ANLAYAMADIM VE İÇİNDEN SULP ÇIKMADI)
6)Optimum BCAA 5000 Powder(NE ZAMAN KULLANACAGIM HAKKINDA BİR BİLGİM YOK VE SULP CIKMADI)
7)L-Arginine 1250mg Hardline

Güncel ;
Ultimate ProStar Whey
On Optimum Casein
Muscletech Cell Tech(Performans Serisi)
Gaspari Bcaa 6000
Gaspari Glutamine Power
Gaspari Anavıte
Solgar Omega 3+1000 Mg. C Vitamini
Now Sports Tribulus

Meraba,ben yaklasik 7 aydir fitness yapiyorum 1.87 ve 78 kiloyum 4 aydirda optimum gold whey protein kullaniyorum sabah kalkinca ve antrenmandan sonra olmak uzere gunde 2 olcek aliyorum ve sabahlari balik yagi hapi ve pharmaton kullanıyorum günde en az 5 yumurta ve 600 gram tavuk göğsü yiyorum amino asit almayı düşünüyorum almalımıyım?

Merhabalar yeni konu açmak istemedim supplement olarak protein tozu ve kretain almayı düşünüyorum ama biriside dediki amino+kreatin al amacım kas kütlesi arttırmak ve kasları parçalı hale getirmek ne önerirsiniz?

Merhabalar yeni konu açmak istemedim supplement olarak protein tozu ve kretain almayı düşünüyorum ama biriside dediki amino+kreatin al amacım kas kütlesi arttırmak ve kasları parçalı hale getirmek ne önerirsiniz?
Whey-amino-kreatin bu üçlü çok saglam markarlar sana kalmış

Meraba,ben yaklasik 7 aydir fitness yapiyorum 1.87 ve 78 kiloyum 4 aydirda optimum gold whey protein kullaniyorum sabah kalkinca ve antrenmandan sonra olmak uzere gunde 2 olcek aliyorum ve sabahlari balik yagi hapi ve pharmaton kullanıyorum günde en az 5 yumurta ve 600 gram tavuk göğsü yiyorum amino asit almayı düşünüyorum almalımıyım?
bence gerek yok.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevabin icin saol beslenmem yeterlimi peki sabah kalkinca bi olcek whey aliyorum sonra balik yagi pharmaton saatt 10 gibi 5 yumurta beyazi bir sarisini yiyorum 11:30 ta fistik ezmeli sandivicimi yiyorum ve 12:30 okul ogle yemegi veriyor ve genelde protein karbonhidrat icerikli yenekler yaninda salata yoksa meyve veriyorlar saat 2 gibi kuruyemis atistiriyorum 4;30 ta bulgur pilavi gibi karbonhidrat iceren yemege 200 gr tavuk gogsu yiyorum ve 6 gibi antrenmana gidiyorum cikista bir olcek whey aliyorum eve gidince gine yaklasik3,4 tabak bulgur pilavi ve yanina 400 gr tavuk gogsu yiyorum yatmadan bir saat once meyve sut vesaire sizce beslenme duzenim uygunmu?

dymatize Super Mass Gaine
Weider Pure Creatine 600 Gr
Universal Amino 3001 160 tblet
hardline whey 3 matrix ....
bunlardan nasıl bi kombin yapabilirim ??

10250211_545857925530377_1937112339227126359_n.jpg

Gaspari Qualitane Kreatin Monohidrat, Gaspari Amino 8000, Power Life Omega 3, Bemiks - C, Magnezinc, Ester C, Hardline Taurin

arkadaşlar merhaba, muscle tech nitro protein tozu weider amino 2200 ve muscle pharm bcaa kullanıyordum.Aminoasit ve bcaa larım bitti.Universal amino 3001 ve tekrardan muscle pharm bcaa almayı düşünüyorum birde yanında animal pak almayı düşünmekteyim önerilerini çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim

Sei nutrition proteini nasil serkan? Bende de var once nitrotech bitirecem sonra ona baslayacam. Cre3 bitince de gaspari qualitine e basliyacam

Fena değil aslında definasyon a geçtiğim için r.coleman pro antium u bıraktm kullanmayı içindeki creatin den dolayı şu an six star amino max(bcaa olarak) ve sei leri kullanıyorum kas kaybı pek yaşamadım o nedenle iş görüyor demekki.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hardline Taurine 50 Kapsül kullanan var mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hardline Taurine 50 Kapsül kullanan var mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende var çok nadiren kullanıyorum. Ancak muazzam bir etkisi var diyemem. Memnun kalmadım açıkcası :)

Back
Yukarı