JEAN-CLAUDE-VAN-DAMME dedi:selam PANZEHIR
Acaba 2005 yillinda anabilika kitabi cikacakmi almanca .Yani mavi kitab anabolika 2005 cikacakmi yada baska bir kitab 2005 yada 2004 varmi
Bu kitab iyimi ve hangi tarihte cikti ve yazildi![]()

JEAN-CLAUDE-VAN-DAMME dedi:selam PANZEHIR
Acaba 2005 yillinda anabilika kitabi cikacakmi almanca .Yani mavi kitab anabolika 2005 cikacakmi yada baska bir kitab 2005 yada 2004 varmi
Bu kitab iyimi ve hangi tarihte cikti ve yazildi![]()
erol uğur ve özer baysaling'in herkes için spor isimli kitaplarından temın edebılırsın.ilk aşamada sana yardımı dokunacaktır.veyron dedi:dili türkçe olan hangi kitapları tavsiye edersiniz.arnold un kitabını okumamış biri olarak türkçesi varmı bilmiyorum.varsa eğer nereden bulabilirim...
saygılar..
dj_JAwsS dedi:wallha kardes normal bır ktap dıyorsan hulya taydandan ay ısıgı ekecegım dıye bır kıtap var al cok guzle bır romatık kıtap ben okuyunca goz yaslarımı tutumadım bnece al oku yoq sporla ılgılı dıyorsan gıt power press dergısıne abone ol![]()
dj_JAwsS dedi:bak gene benıbuldun ben ne yapdım ıyıde adam sormus en iyi kıtap hangısı dıye bende soyledım hulya taydasın bir kıtabını ve vucut ıle ılgılı ıstıyorsan powerpress dergisi var guzel bır dergi dedım![]()
guardbody dedi:erol uğur ve özer baysaling'in herkes için spor isimli kitaplarından temın edebılırsın.ilk aşamada sana yardımı dokunacaktır.veyron dedi:dili türkçe olan hangi kitapları tavsiye edersiniz.arnold un kitabını okumamış biri olarak türkçesi varmı bilmiyorum.varsa eğer nereden bulabilirim...
saygılar..
kitabı okuduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı ama turkçe olup olmadığını bilmiyorum. www.illpress-tr.com yanılmıyorsam bu sitede aradığın kitaplar uygun fıyatlara satılıyor.veyron dedi:guardbody dedi:erol uğur ve özer baysaling'in herkes için spor isimli kitaplarından temın edebılırsın.ilk aşamada sana yardımı dokunacaktır.veyron dedi:dili türkçe olan hangi kitapları tavsiye edersiniz.arnold un kitabını okumamış biri olarak türkçesi varmı bilmiyorum.varsa eğer nereden bulabilirim...
saygılar..
teşekkürler guardbody. arnoldun kitabının türkçe çevirisi varmı acaba ..
guardbody dedi:kitabı okuduğunu söyleyen arkadaşlarım vardı ama turkçe olup olmadığını bilmiyorum. www.illpress-tr.com yanılmıyorsam bu sitede aradığın kitaplar uygun fıyatlara satılıyor.veyron dedi:guardbody dedi:erol uğur ve özer baysaling'in herkes için spor isimli kitaplarından temın edebılırsın.ilk aşamada sana yardımı dokunacaktır.veyron dedi:dili türkçe olan hangi kitapları tavsiye edersiniz.arnold un kitabını okumamış biri olarak türkçesi varmı bilmiyorum.varsa eğer nereden bulabilirim...
saygılar..
veyron dedi:guardbody dedi:erol uğur ve özer baysaling'in herkes için spor isimli kitaplarından temın edebılırsın.ilk aşamada sana yardımı dokunacaktır.veyron dedi:dili türkçe olan hangi kitapları tavsiye edersiniz.arnold un kitabını okumamış biri olarak türkçesi varmı bilmiyorum.varsa eğer nereden bulabilirim...
saygılar..