Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Merhaba
Bende squat ve leg press yapiyorum (squat-50kg,legpress-60kg) ve boy uzamasini durduracagindan korkuyorum boy 173 ve 17 yasindayim boyumun uzamasinda negatif bir katki saglar mi cevaplariniz icin tskler

Kesinlikle kollar üst vücudu kolunuz kuvvetli olmazsa pekde fazla geliştirme imkanına sahip değilizdir.[DOUBLEPOST=1409238544][/DOUBLEPOST]
Merhaba
Bende squat ve leg press yapiyorum (squat-50kg,legpress-60kg) ve boy uzamasini durduracagindan korkuyorum boy 173 ve 17 yasindayim boyumun uzamasinda negatif bir katki saglar mi cevaplariniz icin tskler

tam tersi pozitif bi katkı sağlar

her kas grubuma önem vererek çalışırım ayrım yapmam fakat işte her insanın avantajlı olduğu yada olmadığı kas grupları var kimsi omuzda ileri olur kimisi bicepste bu durum bir diğerine az önem verdiği anlamına gelmiyor tabiki

Benim en çok gelişimini takip ettiğim omuz ilk sırada ama dışardan görünüşte insanların dikkat ettiği ilk kol oluyor diğer kaslara göre en sağlam kaslı bölgem ise kanatlar barfiks sağolsun

at gibi calflarım var haftada 2 gün 4 setlik 2 farklı hareket yaparım. geçen sene evlilik için fotoğraf çekimlerinde fotoğrafçının dikkatini çekmişti.

Erkekler genelde nedense alt bölgeye hiç önem vermiyor büyük bölümü.. ben en çok kalça bacak antremanıma önem veririm ama her bölgemi çalıştırırım. Göğüs hariç

Merhaba
hocam adelenin büyümesini istiyorsan enbaş antreman sonra beslenme lakin önem vereceğin kas grubu herzaman bacak antremanı olması gerek hatta şart . gelelim boy kısaltmasına yada engellemesine bu konu üzerine bir çok araştırma yapıldı sonuç ise

Yapılan araştırmalar erken yaşta ağırlık çalışmanın kemik yoğunluğunun arttırdığını gösteriyor.Ayrıca ağırlık çalışmak fiziksel gücü artırır, kas koordinasyonunu geliştirir, diğer sporlardaki performansları artırır ve sakatlık riskinin azaltır.

bacak candır yani saygılar :)

Back
Yukarı