Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
yazın şort giydiğimden kalflere takmış durumdayım oyum kalfe

benim yasım 20 boyum 1.93 kilom 65 . kilo almak için bodye baslamayı düşünüyorum . sizde işe yararmı ? 3 4 ayda kaç kilo alırım ?

en zor gögüs karın ve bel bölgesi bana göre

Malesef ülkemizde kol ve göğüs merakı var,bu düşünceyi zamanla değiştireceğimize inanıyorum,vucudumuzdaki her kas birbirinden değerli ve önemli,özellikle quats ve calf kaslarına gerekli önem verilmiyor.Yeni üyeler salona gelince özellikle bu konularda bilgilendirilmeleri gerekir.Konuya dönecek olursak Abdominal bölgeye her zaman ayrı bir özen gösteririm :)

Ayrım yapmıyorum. Fakat gerektikçe geri kalmış veya genetik olarak zayıf bölgelere aşırı çalıştırmamaya dikkat etmek şartıyla diğerlerinden fazla önem verilebilir.

bir bisikletçi olarak benim için en önemli kas grubu bacak ve kalf :) biraz da kol ama komple bütün vücut önemli birinin birine üstünlüğü yok denecek kadar az. Hepsinin belli bir mukavemet, hacim ve güce sahip olması gerektiğini düşünüyorum :)

Zaten vücut bir bütün olarak hareket ediyor, hepsini kullanmalıyız, hepsini sevmeliyiz :D

Arka KOL (triceps) herzaman en ilgimi çeken ve beğendiğim kas grubu arasındadır :)

Bu spordakilerin hepsi takintili psikopat kisiler komplexli kisiler cunku kolumuz 40 olursa 41 isteriz goguslerimiz bu kadar olsun yeter deriz olunca ne kucuk goguslerim var deriz ve bu insana acayip motivasyon saglar kolay gelsin herkeseee

Back
Yukarı