Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Ben miğde ve bacaklara önem veriyorum. Çoğu hareketi yaparken vücudun üstündeki çoğu kas grubumuz çaLışıyor ama miğde ve bacakLara extra zaman ayırmamız gerek diye düşünüyorum.

Evet çok doğru diyor aslında mide ve bacak hiç çalışmıyor diğer bölgeleri çalışırken.Özellikle bacak ayrı bir güne alınıp izole şekilde çalıştırılmalıdır.

en çok yapılan hatalardan biride bel,karın ve bacakları çalıştırmamaktır zaten bir sporcuyu estetik gösterense aslında sıkı ince bir bel çoğu kişi bicepse önem veriyor gibi geliyor bana çok gördüm bicepsleri çok iyi fakat bacakları zayıf beli kalın olan insanlar

Bence bizi diğer vg lerden ayıran en önemli kas gurubu karın kasları ve ince bele sahip olmak. göbeğim yağlı belim kalın olup kolum 40 cm olsun istemem.

Şuan bütün kas grupları benim için aynı.Bir kas grubu çok gelişmiş,diğeri zayıf.Çok düzensiz olur bence.

Son zamanlarda biceps e onem vermeye basladim. 2 nci gun sirt ve biceps calismamla birlikte 4 ncu gun bacak ve biceps calismaya basladim. Sizce bacaktan sonra biceps calismam mantiklimi ?

Farketmez, ama omuzlarımı biceps ve tricepslerimi oldukça önemsediğimi farkettim :)

bende human flag yapmayı istiyorum ama :D triceps kaslarımın mevta oldugundan :D bunu yapamıyorum :) son 4 gündür 12x2 şeklinde 2,5kg luk bir kum tobası kaldırarak çalışıyorum :) normalde iki elime 10 ar k.g lik alıp çalışırım bir çok hereketide tam olarak bunlarla yapabiliyorum ama triceps kaslarında 2,5k.g anca ilk gün kaldırdım oda zorlanarak kollarımı kaldıramıyordum resmen :) bugün yani4.gündede 5k.g lıkta yaptım Arka kol'unda triceps in 2 başı beliriyor 3.gelicek inş :)

İnsanın vücudunu güzel gösteren yerler Göğüs+Mide+Triceps+Kanat (Bunu yapan biceps'ide kesinlikle olur heral)

karın kası bence en önemlısı cunkı dıgerlerı herkeste az cok var ama sixpack baska bırsey:D

Back
Yukarı