Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Katılıyorum, Ama Benm Omuz Ölçüm Dana Gibi Olduğundan Bel Çalışıyorum, Zamanında Her Gün 250 Şınav 500 Mekik Çekerdim Bilinçsizce, Bi Hoca Dedi Diye, O Yüzden Ben Mesela Belimi İnceltmeye Çalışıyorumi Oradaki Kaslar Overtrain Olmak Bilmiyo Malesef :S İncelmiyo Belim :( Ama Kardio Yapınca İnceliyo :F
Bence Kadınlarda Kalça ve Göğüs :)

aa kalça tabi hem kadında hem erkekte çok önemli bence de.dumbelllls

Göğüs dedim, fakat ikinci bi şık işaretleyecek olsaydım trapez derdim.

Klasik Olcak Ama Vucut Bütündur Biceps buyuk Trıceps Kucuk Gogus Yok Ama kollar 42 Cm Kotu olur dıye dusunuyorum..

Adonis

Şakaydı:)

Bence vucuttaki tüm kaslar mümkün olduğunca önemsenmeli ama bacak kasları ve onun için yapılan çalışma daha bir önemsenmeli günlük hayattaki performansımızı doğrudan etkiliyor üstelik yanlış çalışma yapılırsa 50 yaşında eklem problemleri başlıyor.

Anketi görünce çok şaşırdım Bacak çalışmanın önemini bilenler bacak derlerdi :)

sokakta adam senı durdurur ve sorar;arkadas body yapıyorsun galıba.sen evet deyınce ılk tepkısı bır kol gostersene olur.bu baglamda body deyınce mılletın aklına ya hep kol gelıyo yada escınsellık boyutunda sapmalar artmıs :)
Aynen body mi yapıyorsun derler. Bakayım kollara :D eğer kol yoksa o an bittiğin andır (:

insanlar hava atmayı sevdikleri için daha çok görünen bölgelerine ağırlık verirler :D

yolda yürü yen bi kişi aa şunun arka kol kasına bak demez

bence tek kas grubuna önem vermek zararlı
vücut aynı oranda gelişmesi daha sağlıklı olur.
kol kasına çok çalışıcaksınız göğüs kası azalırsa;
1. fazla gelişemez
2. orantısız durur

tabi bu benim düşüncem uzmanlar daha iyi bilir

vucut bir butundur. her kas grubuna aynı onemi verip ahenki bozmamak lazım. ama dwight howard dan feyz alarak omuz omuz omuz derim :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:16 ----------

haa bide onkollar var. parcalı bir goruntusu onkolun. pahabiçilemez...

tricepse önem verenlerin sayısı nedense çok az..ama şunu belirteyim kolun 3te 2si triceps..yani tricepse biraz daha yüklenseniz hacim artışını siz de fark edersiniz..

nasıl oluyor anlayamadım forumda iki tane anket var birisi geliştirmekte en çok zorlandığınız bölge biriside bu.bu ankette en çok önem verilen bölge göğüs ama herkes göğüslerinin gelişmediğinden şikayetçi :D

Arnold Schwarzeneggere göre gerçek bir bodyci vücudunun her bölgesine önem verir ve eksiklerini tamamlar bodycilerin genelde yalnış yaptığı bir şeyi anlatmıştır kitabında neresi iyi ise örneğin göğüs bölgesi oraya önem verirlermiş ve diğer bölgelerine gereken önemi vermedikleri için yarışmalarda istedikleri başarıyı sağlayamamışlardır bence çok doğru

Ben miğde ve bacaklara önem veriyorum. Çoğu hareketi yaparken vücudun üstündeki çoğu kas grubumuz çaLışıyor ama miğde ve bacakLara extra zaman ayırmamız gerek diye düşünüyorum.

Back
Yukarı