Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
bence hepside önemli..ben bu hatayı zamanında yapmıştımm.bacak çalışmazdım.Ama bayaadır hepsini düzenli çalışıorum..

Ben bu ara kola her zamankinden önem vermeye çalıştım bütün hareketleri kolumuzla yapıyoruz .Yani kollar güçlü olmadan ne ağır göğüz ne sırt nede omuz nede trapez girmek mümkün değpil önce kolları geliştirmek gerek gibi mantıken

Sana katiliyorum Guard :) Egzersizler bölümüne girersen en cok görüntülenen egzersizlere bak...

Ilk sirada Gögüs ondan sonra Biceps geliyor, aslinda oda bir oylama sayilir bu oylamada bir terslik var :D

HErkese Selamlar. Gçğüsün ön planda olduğu seklındekı goruslere katılmıyorum . Neden ise basit HErkes Kendınde zayıf olan bolgeyı daha onemlı gorur. Bu baglamda konuyu degerlendırdıhımızde (genelde cogu kısıde gogus dıger bolgelere gore daha az gelısım gosterdıgınden) cevap otomatık olarak gogus olacaktır.
Ancak vucutun tum bolgelerı esıt sekılde bır gelısım gosterdıgı gıbı bır farazıye olusturursak ınsanların bu soruya verdıgı cevabın degısecegını dusunuyorum

bütün kas gruplarının aynı kararlılıkta aynı azimle disiplinle çalıştırılması gerekiyor.tabiki bu işi spor olarak yapıyorsak.işte baca'ğı pantolon giyipgöstermem ben kola,göğüse önem vereyim diye düşünen arkadaşlar çok yanlış düşünüyor.ben şahsen bady sporunu sadece dayanıklılığımı arttırmak daha zinde olmak ve hayata pozitif bakmam da yardımcı olduğu için yapıyorum.herkeze sygılar...

kolumda platin olduğu için göğüs ve tricepsi hafif kilo çok tekrar olarak çalışabiliyorum dolayısıyla bu bölgelerde hacim kazanmam çok zor o yüzden ben de ağırlığı omuz,sırt ve bicepslere vererek dengelemye çalışıyorum

ayrıca bir günümü komple bacaklarıma ayırıyorum.. vücudumun ekstradan üreteceği her milim testosteron ve büyüme hormonuna ihtiyacım var.

Benim gögüsler doğutan rambo gibi... En azından şekil olarak oyle.
Ama ine de güç artışı sağlamaaya çalıştığım için göğse onem veriyorum.

bazı arkadaşların da dediği gibi vucut bir bütündür bir yeri calıştırıp diğer yeri çalıştırmamak olmaz ama bzm genclik artslk olsun die vucut yapdıgı icin oncelkle kol göğüs ve omuz gelir

ya bence tamamiyle metabolizmayla ilgili bir olay bu zaten hekimlercede kanıtlanmış bişey örneğim benim bacaklarım, kollarım, sırt ve kanatım idmana cok duyarlı o yüzden özel bir program uyguluyorum kendimde yoksa ortaya cok çirkin bi görüntü cıkıyo

Sadece Kızlar için mi yapılıyor bu spor ben bunu anlamadım ? ya da ben yanlış yapıyorum a32

her kas aynı önemdedir ayrım yok bende..

ben daha önce en çok göğüs ve bacağa(tek gün girerdim) önem verirdim, baktım bacak bacaklar belim kadar oldu ve özellikle kot giyerken çirkin gözükmeye başladı antremanı çok hafiflettim bazende es geçtim, şuanki ortalama bacaklarımdan memnunum :). Göğüsü ise abartmakta sakınca yok :) ama bu aralar kollar zayıf kaldığından onlara yükleniyorum.

Back
Yukarı