Halter barindaki esitsizlik, simetri problemi

Arkadaslar hic boyle bir seye denk geldiniz mi bilmiyorum. Asagida iki tane foto ekledim. Tirtikli kisimlar arasindaki mesafe esit degil.

Bunu salondaki antrenore sordugumda bench presste spot veren kisi biceps kasindan faydalanabilsin diye ortadaki tirtikli kisim barbellin tam agirlik merkezinde degilmis.

3cm e yakin fark var. Sorun su ki ben squatta ortadaki tirtikli kismi ortalayarak pozisyon aliyordum. Halbuki simetrik.degilmis.

d9c61bd1b646b28c7fdfac6872159b75.jpg
8b1bea4d2c0ce21e16f5e76d6faa45b3.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin halter salonundaki antrenore sorarmisin boyle birsey varmi.

Bana hic mantikli gelmiyor ama.

Ben ortadaki knurle gore pozisyon aldigim icin bugun squatta belimi zorladim cunku halter ben yerdeyken saga yatti. Ilk 2 sette ulan bir gariplik var dedim dedim 3uncu sette cikti gariplik :)

Daha önce gittiğim bir salonda, bar , dümdüz siyahtı. Tırtıklı kısım yoktu.Göz kararı ortak nokta şurasıdır diye kırmızı çizgi koymuşlardı.İzmirin en lüks semtlerinden brindeki bir salondu:)

Bunu cevrenizde bu isten anlayan uzman kisilere sormaniz mumkun mu? Bana israrla bu barin kasten alindigi ve bench presste spot vermek icin kullanildigi soyleniyor ve bu bana hic mantikli gelmiyor.

Şuan mecburiyetten gittiğim spor salonunda bench presslerdeki barlardan biri de böyle. tırtıklı yer ve o yüzük işareti diyim ne diyim tutuş yeri işaretinin yeri kaymış gibi bir şey.

Back
Yukarı