1995'te 3. oldu, 1997'de 2. oldu, ama daha önce de dedim, Nasser'in önden görüntüsü ile sırt görüntüleri iki ayrı dünya gibidir, ve sırtının Dorian Yates ile kıyaslanması ayrı bir talihsizlik, sırf sırt değil, arka bacak definisyonu ve kalça taraklanması da Nasser'da hiçbir zaman yeterli olmadı, tabii buna karşı Dorian'ın kalın beli, ileri çıkık karnı, kopuk bicepleri öne sürülebilir 
Gene hatırlasanız Olympia'da geleneksel olarak sırta çok büyük önem verildiğini belirtmiştim, hiçbir Mr. Olympia yok ki sırtı çok müthiş olmasın, Larry Scott'ın aşırı iyi değildi ama genede iyiydi, Chris Dickerson' da sırtıyla tanınmaz ama kaliteli bir sırtı vardı, diğerlerinin ise sırtı harika, mesela Jay Cutler öldü öldü dirildi, sırtını geliştirdi, ondan sonra Mr. Olympia olabildi.
Samir Bannout, Arnold, Sergio, Lee Haney, Coleman bu adamların sırtını anlatmama gerek yok zaten.
Demek ki Nasser'i Olympia yaparak muhteşem sırt geleneğini bozmak istemediler 
Birde Arnold sönük kalıyor demişsin, anlamadım ne demek istediğini.
Neresi sönük yahu, karın kasları en iyi yeri olmasa bile karnı rezalet falan değil, sadece 4 pack çıkıyor, belinin inceliği, karnının öne doğru aşırı dar olması (anti göbek dediğim olay) karın kuşağını bence harika kılıyor, bacakları ise bence kesinlikle ince değil, 1980 olympia'da en iyi halinden çok uzak, o zamanı düşünme.
Arnold resimlerine bir bak Tanrı aşkına, bacakları için "güzel" tanımı yapılabilecek ender vücutçulardan Arnold, varsın dana bacağı gibi olmasın, hem şimdi hangi vücutçuda var Arnold'daki derin oyuklar?!
Son düzenleme: 13 Mayıs 2008