Hakan79 ve Ayaz yeni antrenman videolari!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tüm videoları izledim, özellikle poz verdiğiniz video çok güzel. Hakan'ın elinin kaydığı sahnede koptum :lol:

İZLEDİM BENDE HEPSİNİ ÇOK GÜZEL HERKES ÇEKSE KAMERAYA NE GÜZEL OLUR TAM OLARAK GÖRÜRÜZ ARKADASLARI YALNI ARKA FONDAKI MÜZİĞİ HİÇ TUTMADIM DEĞİŞTİRİN BİDAHAKİ SEFERE :) :) ÇEKİMLER ÇOK GÜZEL DEWAMINI BEKLIYORUZ .

GÖRKEM GÜRSOY dedi:
İZLEDİM BENDE HEPSİNİ ÇOK GÜZEL HERKES ÇEKSE KAMERAYA NE GÜZEL OLUR TAM OLARAK GÖRÜRÜZ ARKADASLARI YALNI ARKA FONDAKI MÜZİĞİ HİÇ TUTMADIM DEĞİŞTİRİN BİDAHAKİ SEFERE :) :) ÇEKİMLER ÇOK GÜZEL DEWAMINI BEKLIYORUZ .
Evet o şarkı sanırım Nil'den Pırlanta olmalı. Bu sabah ben antrenman yaparken çaldı direk idmanı da bozan bir şarkı.

valla 2 nizinde vücudu gerçekten güzel.Ama o vücutta eksik olan göğüs bence.Oda olursa 10 numara olur.ayazın kollarıda beğendim

müzigi özel olarak secmedik zaten :lol: salon kapaninca verdik pozlari, o ara da radyo acmistik.. öyle denk geldi... ama kötü olmus.. bi daha ki cekimlerde dikkate aliriz bu olumlu elestiriyi :D

Ayaz gogusu de buyutursen Hakanla kapısacaksın nerdeyse, cok formdasınız helal olsun

masteer dedi:
Ayaz gogusu de buyutursen Hakanla kapısacaksın nerdeyse, cok formdasınız helal olsun

aramizda 25 kg var dolayisiyla hep eziliyorum onun yaninda.. zaten poz videosunda bana "O NE OLUMM!!!" diye cikismasini siz de izlediniz .. :lol:

Benim gögüsler neden öyle cikiyo bilmiyorum ama cok ykainda bi gögüs videosu yapmam gerek...

Ayaz dedi:
bu da olmuyo.. üstte ki iki mesaj silinsin ben dogru linki verecem..

saygilar

EDİT.HSD üstteki linkleri yanlış olması nedeniyle ve senin istemen nedeniyle sildim ancak üslubuna dikkat et silinsin değil silermisiniz önüne veya arkasına bir lütfende yeterli anlayış göstereceğine inanıyorum videolar çok güzel zevkle izledim tavsiye dedrim kaçırmayın evet özellikle poz sahnesi

ya ben bişi sorcam şimdi iyi güzel ben o sağlam olan nı tabnıon kendi spor salonu warmış da harbi merak ediom sizdede çatlaklar oluştumu yoksa olmadan bu halemi geldiniz bende war ve çok moral bozuyo!![/img]

Re: izleyemedim

sinan ay dedi:
görüntüleri izleyemedim. acaba rapidshare ekranı çıktığında nasıl upload edilebiliyor.
çıkan sayfanın altında free yazan butonu tıkla.. sonra açılan sayfada 50sn bekletcek seni, bekledikten sonra 3 haneli kodu girip yüklemeye başlayabilirsin

Back
Yukarı