Haftada 4 kez 8 Dakıka Calısarak Karın Kası nasıl cıkarılır buyrun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eco123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eco123

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar bu videodakı hareketlerı haftada 4 kez uygulayın 5-6 ay'da güzel bir karın kasına sahip olacaksınız teşekkürler

Herşey sizin İçin...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vkKCVCZe474#!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:52 ----------

Yorumlar gelınce gğüs antremanıda atıcam cok yararlı set arası dınlenmeyi bile sesli olarak işitiyorsunuz cok süper

üstünde deneyip başardın mı ? ayrıca diyelim ben 1.70 boyunda 90 kilo yağlı biriyim bende bunu yaparsam karın kası çıkar mı acaba ? eksik bilgilendirme yapma lütfen. birde her şey bizim içinmiş :) çok güzel :)

Arkadasım senın amacın ney Hayran kitlesı kazanmakmı ben sıze adam gibi birşey paylasıyorum yararlanın dıye Böyle salona giden 2-3 İnsan evladı Paylasımlarımızı SÖmürmeye calısıyor

İnsanları neden küçük görüyosunuz anlamadım fayda olsun diye video paylaşmım daha bilgi sahibi olmaya bilir bu konularda ama yinede iyi niyetindenn emeğinden dolayı sağol.

cok teşekkürler yiğit ben herkes bilgilensın dıye paylasıyorum ama işte bazıları böyle.. engelleyemezsnki

normalde sizin deyişinizle SİZİN GİBİ ler le pek muhattab olmam ama.benim yorumumu anlayan gayet iyi anladı.arkadaş yukarda yazmış yapın 5-6 ayda güzel baklavalarınız olur diye ? nerden biliyorsun ? bunu söyliyip insanları umutlandırmamalısın.karın kası herkeste var mühim olan onu az yap oranı ile gösterebilmektir.(elbette çalışmanın görüntüye etkisi vardır).karın kası çalışılarak değil MUTFAKTA yapılır(meşhur cümle :) ). daha fazla uzatmaya gerek yok.herkese saygılar

paylaşım güzel ancak Kesin ibarelerden kaçınmak lazım

55 den sonraki hareket alt karın+üst karın ben bunu karın programıma eklemeliyim:DVeya 7:26:)

Ve bu arada MuratcanBiceps kötü birşey dememiş.Dediğine %100 katılıyorum.90 kg 100 kg birisi nasıl 6 ayda o karın kasını çıkarabilir?

Paylaşım için teşekkürler.

Son düzenleme:
işin ilginç yanı tecrübe puanıyla sağduyulu ve sağlıklı mesaj kalitesi yükseliyor :) bende eco123 e teşekkür ediyorum paylaşımın video kısmı için :)

Back
Yukarı