Haşlanmış yağsız tavuğu yenebilir hale sokmak

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve dreamdulcinea tarafından 13 Nisan 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 34 üye.
  1. ReD_DeviLs
    Offline

    ReD_DeviLs Üye

    Katılım:
    11 Ekim 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    yanında bol eşkili salata yiyin ve salata suyunu dökün belli miktarda cok rahat yiyebiliyorum
     
  2. sp3ctral0
    Offline

    sp3ctral0 Üye

    Katılım:
    24 Şubat 2011
    Mesajlar:
    21
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    13
    Baharatın pek bir zararı olacağını sanmıyorum. Haşladıktan sonra yemeden önce sevdiğiniz baharatlarla çeşnilendirebilirsiniz. Mesela tadı çok kötü geliyorsa acı pul biber tozu ile bu tadı bastırabilirsiniz.
     
  3. turkec
    Offline

    turkec Üye

    Katılım:
    1 Kasım 2011
    Mesajlar:
    29
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    tavugu ızgarada pişir,sonra mixerde çek biraz sogusun.sonra soguk suya karıstır buyuk bi bardağa koy ve gönder gitsin:D alın size özprotein tozu:D

    yavas yavas ıcın bogazınıza takılabılır.
     
  4. uzzman
    Offline

    uzzman Yeni Üye

    Katılım:
    10 Eylül 2012
    Mesajlar:
    280
    Beğenileri:
    52
    Ödül Puanları:
    0
    Yemin ederim tüylerim kalktı, bunu yapacağıma bir ömür ağırlık çalışmam daha iyi.
     
    HUMOR, kam1kaze, kaka ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  5. vegar
    Offline

    vegar Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2012
    Mesajlar:
    62
    Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    0
    mixerden sonrasını okuyamadım o derece :D
     
    kam1kaze bunu beğendi.
  6. FatihAYYILDIZ
    Offline

    FatihAYYILDIZ Üye

    Katılım:
    31 Mart 2011
    Mesajlar:
    114
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    38
    Bi tavsiyede benden olsun.Ben genelde haşlama yerim yanında salatayla.Ama bıkınca ızgara yaparım.Olmadı fırında biraz bezelye biraz havuç yani garnitürle, fırın poşetine atıyorum.Bi güzel pişiyor.Çıkınca dibinde az bi yağ oluyor.Poşeti deliyorum.Döküyorum o yağı.Tavuk zaten ağızda dağılıyor.Deneyin bi.Biraz zahmetli ama olsun.
     
    ADANALI1980 bunu beğendi.
  7. Efrahim
    Offline

    Efrahim Üye

    Katılım:
    2 Şubat 2012
    Mesajlar:
    424
    Beğenileri:
    223
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Avukat
    Yer:
    Ankara
    Soslayarak yeyin :) tavsiyem bu yönde ben haşlanmış tavuk göğüslerini baharatlar ve salça yardımıyla ( biraz da zeytinyağı ile) sosluyorum tadından yenmiyor :D
     
  8. McNalcaci
    Offline

    McNalcaci Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    110
    Beğenileri:
    63
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Yeşilyurt/İstanbul
    Isıtın teflonu , bir tatlı kaşığı yağ dökün mis gibi kızartın emin olun vücudunuza giren 3 gram yağ karın kaslarınızı yok etmiyor.
     
    kam1kaze bunu beğendi.
  9. jackmaldow
    Offline

    jackmaldow Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    293
    Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    LA / California
    3 Ay yedim sonra dayanamayıp sporu bıraktım.
    Şimdi 3 gr yağla başlayacağım :D
     
  10. lMarquez
    Offline

    lMarquez Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    206
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
    bimde küçük acı soslar satıılyor onlarla karıştırıp gönderiyorum mideye bayağada etkili oluyor :)
     
    Son düzenleme: 3 Aralık 2012
    ADANALI1980 bunu beğendi.
  11. onur350
    Offline

    onur350 Üye

    Katılım:
    3 Eylül 2012
    Mesajlar:
    36
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir, Ayvalık
    Fırın poşeti alın 3 5 lira bişey içinde zaten 8tane oluyor. Tavuk göğsünü 1çay kaşığı zeytinyağ ve 2çay kaşığı salça biraz karabiber kekik kimyonla bi güzel soslayın önceden ısttığınız fırına verin yarım saate mükemmel bir lezzet karşınızda :)
     
    ADANALI1980 bunu beğendi.
  12. murat.pinar96
    Offline

    murat.pinar96 Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ben bugun spor sonrası yaptım.Haşladım yarım kilo tavuk göğsü kemiksiz yanına 2 dilim kepek ekmeği çokda güzel oluyor bence
     
  13. drwsh
    Offline

    drwsh Üye

    Katılım:
    10 Şubat 2013
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Tavuk vazgeçilmezdir ayarıca öyle abartılacak kadar yenilemeyecek bir tadı da yok haşlanınca yeşillikle iyi gidiyor yani. herkeze sağlıklı sporlar.
     
  14. Felhan
    Offline

    Felhan Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2012
    Mesajlar:
    53
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    tavuğu haşlamak yerine tava , tencere veya fırında içine su koymadan pişirin kendi suyunuda atsın . zaten size su lazım değil içindeki eti lazım bosuna haslayarak fazladan su almayın vucudunuza ve dediğim gibi yaparsanız yemesi de o kadar zor olmaz
     
  15. doğanzzv
    Offline

    doğanzzv Üye

    Katılım:
    7 Şubat 2013
    Mesajlar:
    187
    Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    İzmir
    Haslamak en guzelı bence duduklu tencerede yarım saat olmadan pamuk gıbı pısıyor sızın suyla ısınız yok etı alın suyunu suzun ve afıyet olsun
     
  16. hugocuk
    Offline

    hugocuk Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    86
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bayan
    tavuk haşlandıktan tamamen suyunu çekince biraz daha bekletince kızartma gibi çok hoş oluyor deneyin derim kızarıyor
    ve tuz yerine köri kullanmak ayrı bir lezzet katıyor kekik kuru nanede olabilir
    önemli olan tavuğun tamamen suyunu çekip kavrulması
     
  17. cn2n
    Offline

    cn2n Üye

    Katılım:
    24 Nisan 2013
    Mesajlar:
    5
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaslar ben söyle bi tavsiye verebilirim ben hergun 1 kilo kadar tuketmekteyim bunu önce haslayıp suyunu iyice cektiriyorum bu kokusunu bi nebze de olsa goturuyo ondan sonra domates ve taze soganla pişirmeye dewam ediorm :) dadındann yenmiooo bee :)
     
    ADANALI1980 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş