Hırs Yapmalıyım Boyum Uzamalı Güçlü olmalıyım

Merhaba arkadaşlar,madem burası dertleşme yeri bende kendimde hep sorun ettiğim hergece düşündüğüm birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum.

Ben 1.70 Boyunda 55 kilo 16 yaşında bir gencim,sorunum zayıf olmam boyumun kısa olması ve sevdiğim kişinin benden 2 cm uzun olması ve çıktığı çocuklardan daha çelimsiz durmam biliyorum belkide ergenlik sorunu diyiceksiniz ama bu bende tam anlamıyla ciddi bir sorun olmaya başladı kaslı yapılı birini görsem özenerek bakıyorum.Bende omuzlarda dar ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlara sordum Body'e başlasammı diye, ama onlar bu zayıf vücud la orada birşey yapamassın dediler. Ve benim 1 sene içinde kendimi fazlasıyla geliştirmem lazım ama bilmiyorum işte nasıl yapsam ne etsem.

Sabırla okuduğunuz için Teşekkürler. Okumassanızda Konuya girmiş olduğunuz için tşk ederim.

Daha 16 yaşındasın boyun uzar bunu kafana hiç takma.
Ayrıca zayıf şişman farketmez herkes bu sporu yapabilir.
Kilo almanın ve vermenin en iyi yolu bodybuilding'dir.

Daha 16 yaşındasın boyun uzar bunu kafana hiç takma.
Ayrıca zayıf şişman farketmez herkes bu sporu yapabilir.
Kilo almanın ve vermenin en iyi yolu bodybuilding'dir.

bb kilo verdirmez...

ergen arkadaşım konu güzel :)

fakat senin yapabileceğin fazla birşey yok... vücut yapın malum dönemden ötürü ani değişimler de yapabilir... (ki yapacaktır)... beslenmene dikkat etmek ve bedenini zorlamayacak egzersizler yapman çok faydalı olacaktır...

psikolojik olarak fazla takılma, rahat ol gerisi gelecektir... ;)

Acilen git iyi bir salona kayıp olup aynı gün başla ( Vucut Gelistirmeye ) . 4-5 ay sonra o kız senin pesınden kosucak . sen o özenerek baktıgın kısıleri aynada daha iyisini görücen .

bb kilo verdirmez...

ergen arkadaşım konu güzel

fakat senin yapabileceğin fazla birşey yok... vücut yapın malum dönemden ötürü ani değişimler de yapabilir... (ki yapacaktır)... beslenmene dikkat etmek ve bedenini zorlamayacak egzersizler yapman çok faydalı olacaktır...

psikolojik olarak fazla takılma, rahat ol gerisi gelecektir...

Tek başına BB kilo verdirmez bunu biliyorum.

Ama çok fazla şey söyleyerek,ayrıntılara girerek yeni başlayan birisinin kafasını karıştırmak istemediğim için ayrıntıya girmeden yüzeysel bir yorum yaptım.

Ayrıntıları konuyu açan arkadaşımız araştırarak öğrenecektir zaten.

Saygılar.

Hemen bir salona yazıl; güçlü beslen !!!!!! ;)

İstediğin kıvama geldiğin ve sorunu kafanda çözdüğün an o kız sana bakmasa da dert etmiyor hale geleceksin kanımca :)

Spora başla !!!

Buraya konu açmadan önce keşke forumdaki sabit konulara bir gözatsaydın. Aradığın herşey çoktan yazılmıştır usta hocalar tarafından ;)

Spora başlayacağım ama 9 ekime kadar ne kadar gelişirim bilmiyorum sizce iyi bir gelişim olurmu fazla hırs yaparsam sanırım haftada 3 kez çalışmam gerekiyor boy açısındanda. Bir de pendikteyim ben öneriniz varmıdır burada BB salonu ?

10 ayda normal insan standartlarına çok etkileyici vücutlar yapıldığına şahit oldum üye fotoları bölümünde,kaldı ki ilk 1 ayda bile kollar kendini gösterecektir.

Steroidleri aklına bile getirme sakın.

Asla öyle bişey düşünme.Sen steroidlrein yan etkilerini biliyor musun ne kadar zararı olduğunu?

Sen sporunu yap,kısa sürede istediğin yolda ilerlemeye başlıyacaksın.

Yeni başlayanlar steroid kullanmaz,kullanmamalı.Negatif etkiler:https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodyforumtr-e-book-steroidlerin-yan-t8577.html

Steroid ancak bir kaç yılda genetik sınıra aştıktan sonra kullanılır,haa daha hızlı kas yapımı için sağlığına zarar verenler var mı var,ama sen onlardan olma.Çok değil 6 ay sıkı çalış yeter sana,zaten ilk 1 ayda neyin ne olduğunu anlarsın

Katılmıyorum.Steroid bir kaç yılda kullanılır demişsin.Kim demiş böyle birşeyi?

Bence steroidleri kim olursa olsun kaç yıllık sporcu olursa olsun kimse kulanmamalı.
Sonuçta spor sağlık için değilmidir?

steroid kullanma.. ilerde zararları ortaya çıkıyor öyle ya da böyle..
hırs güzel birşey, seni başarıya ulaşman için kamçılar fakat gerçekci olmak lazım yoksa ilerde hayal kırıklığı yaşabilirsin..
herkesin vücudunun verdiği tepki farklıdır 6 ay da hayal ettiğin vucuda kavuşamayabilirsin.. fakat vücudunun daha iyi olacağı kesin.. Vücut geliştirme sporu için uygun beslenerek, düzenli antreman yaparak, düzenli dinlenerek ve en önemlisi başarıya ulaşacağına inanarak istediğin hedeflere istediğin zamanda olmasada er veya geç ulaşırsın..
iyi çalışmalar..

Güçlü müsün yeterince mücadele adına ?

Peki eğer streoid kkullanırsam negibi etkileri olur.Örnk şu Alacakaranlıktaki kurtadam oda streoid kullanıyor snaırım

Sevgili arkadaşım stereoid e mi sığınmayı yoksa bilek gücünü, emeğini hakkıyla kullanıp birşeyleri haketmeyi mi tercih edersin...

Genç delikanlı değil misin sen; çakı gibi olabilirsin; bu sadece senin elinde
Tanrı kimin emeğini karşılıksız bırakmış ki thums:

Katılmıyorum.Steroid bir kaç yılda kullanılır demişsin.Kim demiş böyle birşeyi?

Bence steroidleri kim olursa olsun kaç yıllık sporcu olursa olsun kimse kulanmamalı.
Sonuçta spor sağlık için değilmidir?

Steroidi bir kaç yılda genetik limite ulaşıp daha fazlasını isteyenler kullanır,müsabıklar gibi.Ayrıca ben steroid hayranı falan değilim,sadece olan bir şeyi belirttim.

Ayrıca yeni başlayanlar için zararlı olduğunu belirttim.Eh,bir kaç yıllık sporcu da benim mesajıma kanıp steroid kullanmaz herhalde.

Son düzenleme:
Konuyu açan arkadaşım.
Sonuçta steroidlerin çok zararlı olduğu konusunda herkes hemfikir.
Sende steroidleri aklından çıkarıp,büyük bir azim ve gayretle sporunu yapmalısın.
Emin ol bu spora başlayıp yararlı etkilerini hissedince (hem fiziksel hem psikolojik) bir daha bırakmak istemeyeceksin.
Yeterki planlı,programlı,bilinçli ve SAĞLIKLI bir şekilde sporunu yap.

Back
Yukarı