Hıfzullah beslenme günlüğü

Yumurtayla göğüsü nasıl yiyebiliyosun boş boş ?
Yumurta haşlanmış diyo ama ben omlet tarzı yapıyorum kaşarı içine atıyorum göğüsüde kıyma yapıp köfte yapıyorum ve köftenin üstünede mayonez döküp yiyorum ama haftaya 1 kg göğüs 1 kg dana Eti yapıcam şuan toplam 2 kg göğüs yiyorum haftada

Biraz antremandanda bahsediyim antremanlarım ağır geçiyo genelde yüksek ağırlık orta tekrar yapıyorum şuan mss gelişimine yönelik hareketlerde yapıyorum amaç motor nöronu güçlendirmek ama her bölgede bir hareket ve şu sıralar acayip güç artışı var özellikle coumpound hareketlerde pink zeplin abiden gördüğüm aslında bildiğim ama uygulamadığım bir ant sistemini eklemeyi düşünüyorum pre exhaust etkileri yazarım yarın sırt-arka kol var mental olarak çok hazırım yarın barbell row da 75-80 arası denicem 2-3 tekrar bu arada hareketi nizamı yapamıyorsan ağırlığı düşürürüm ben ama 1rmlerde ufak çalmalar oluyo ama çok değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

91e952b895782244851c66d604fed66b.jpg
ketosise girdiğimi düşünüyorum hadi bakalım

Bugün tatlılar geldi önüme hertürlüsü bir lokma dahi almadım zor tuttum ama pişman değilim yeseydim olurdum
caa617ece59db0086d60b65c333c9bc1.jpg
b88c8dfb0a5a5d9606fde0d4dfac4438.jpg

karbonhidartı sıfırlamışsın yağ yakabilirsin tamam ama bayada kas kaybedebilirsin
Ketojenik diyette amaç bu zaten kas kaybetmeden hatta kas kazanarak yağ yağmak çünkü yağda artan keton seviyesi vücudun glikozu kaslardan değil ketonlardan karşılaması anlamına geliyor ve cuma cumartesileri yapılan carb-up tada kas kazanımı oluyor.

Back
Yukarı