Gurbuz1 Beslenme Günlüğü - Clean bulking

Çokta yüksek karb a bencede gerek yok yüksek kalori tüketildikçe.Bende kalori arttırımına gidersem yağ ile olur.Mesela senin için 300 karb 200 protein(bitkiseller dahil tabi) 130 yağ fena olmaz 3170 kalori yapar
şu backloadingi bir atlatalım hayırlısıyla, dediğin makroları yazdım bir kenara teşekkürler :)

El bileğimdeki sakatlık hala düzelmedi bırakın ağırlık çalışmayı şınav pozisyonunda bile duramıyorum..Bugün havuzda yüzerek kardio yapıp yarın yine bacak çalışmayı planlıyorum.İnşallah pazartesi salıya kadar düzelir..Beslenmeyi akşama paylaşırım.Bu arada eski resimlere bakarken kasım 2013'te çektirdiğim bir fotoğrafı daha buldum bir before after daha yapıyorum :D

pict 289.jpg

img_18351-jpg.31072

gurbuz metformin konusunu okudum, fakat aklıma takılan bir şey var. Benim diyet gibi yani idman öncesi karb. olmayan diyetlerde kullanımı ve dozajı nasıl olmalıdır ? okudum konuyu fakat herhangi bir şey yazılmamış bu konuyla alakalı ya da ben göremedim.

Günlük hayırlı olsun, Takipteyim. Kafamda bi kaç soru oluşmuştuda bütün sayfaları karıştırdım cevapları buldum , başarılar dilerim ;)

Beslenme düzeni ve disiplinine hayran kaldım diyebilirim birde öğünlerini ant öncesi ve sonrası olarak ayırabilirmisin son olarak tavuk ve kırmızı eti nasıl pişiriyorsun

Endo ekto fikrinize katılmıyorum hormon da olsa başka sebeplerde olsa sonuçta klasik vücut tipleri var çok samimi söylüyorum beslenme programını ben 1 hafta uygulayayim 7 kilo alırım belki daha fazlasını alırım tabi Kas olarak değil göt göbek olarak alırım :D

Bu arada bu kadar yumurta zararlı değil mi acaba fikriniz nedir?

Back
Yukarı