Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
göğüs,omuz ve trapezler ilk göze çarpan yerler
tricepsler en az gelişim gösteren kas grubun olarak görünüyor
göğüste gelişme çok çok iyi bence tricepste gerileme yok omuz ve trapezler özellikle omuz çok iyi gelişmiş. Fakat nisandaki fotonda biceps pozu vermediğinden biceps hakkında yorum yapamayacağım![]()
ben trapezi omuzla birlikte çalışıyorum. Upright Row'u geniş tutuş yapıyorum yan omuzlara daha çok vuruyor. En son olarak da barbell shrug yapıyorum.Teşekkür ederim.Şu ana kadar trapezlerim fazla gelişmesin orantısızlık olmasın diye hiç shrug yapmadım hatta upright row bile yapmadım doğru düzgün.Başlasam mı ki trapez çalışmaya ?
Bence bozmaz omuzlarin dar degil çünkü hatta iyi gözükür benim dusuncem boyleBeyler bir sorum var sizce trapez çalışmalı mıyım ? Şu ana kadar omuza ve sırta göre ileride olduğu için hiç çalışmadım estetiği bozar mı sizce daha fazla gelişirse ?
Eki Görüntüle 31072
Benim de iyice ilgimi çekmeye başladı fullbody olmazsa 3 gün split 1 gün fullbody yaparım ya da direk 3 gün fullbody dönerim. Örnek program vb. var mı veya kendi programın yardımcı olursan sevinırimO benim öyle yazıp yaptığım bir antreman şu ana kadar 11 12 full body antremanı yaptım hepsi farklı farklı.Yani bir özelliği yok sende kendine iyi gelen compound hareketlerle bir rutin yap çok bir farkları yok özelden sana orjinal antremanı yolladım.