• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Gurbuz1 3 aylık değişim

83-84 kg

IMG_16761.jpg

IMG_1682.jpg

Güzel gelişim , tebrik ederim. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha iri ve güzel resimlerini bizlerle paylaşırsın.Fakat aklıma şu cümlen takıldı " "Haftada 6 gün antreman yapıyorum her gün tek bölge"

Haftada 6 gün antreman ile kas ve tendon ağrılarını nasıl yeniyorsun.Yani 6 gün boyunca ağırlık basmak ancak yarışmaya hazırlanan profesyonellerin işi.Şahsi fikrim dinlenmene daha çok özen göster.Unutmayalımki kaslarımız salonlarda değil , dinlenme esnasında gelişmekte.Dinlendirelim , uyuyalım ki büyüsünler.

Tekrardan tebrik ederim.Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler.Son 2 haftadır bir gün on bir gün off şeklinde full body yapıyorum.Önceki sayfada rutini falan yazmıştım.Abi zaten dediğin gibi 6 gün çalışarak overtraining olmamak biraz zor oluyor artık ramazan sonrası haftada 5 gün çalışmayı planlıyorum.

• Like
Reactions: gqn
Full body gerçekten işe yarıyor.Hacimlendiğimi hissedebiliyorum bu sabah göğüs ölçümü ölçtüm 111 çıktı en son 1-2 ay önce ölçmüştüm 107 108 gibiydi.

IMG_17091.jpg

24 nisan ilk resim ikinci temmuz 2014.9 haftalık before after.Yorumlarınıza açığım az gelişen eksik kas grubu vs. Bu arada arnold style full body e devam ediyorum.

img_1020-jpg.28213

img_173211-jpg.30799

Hayır tabi değişiyor hareketler ama hepsi compound.Örnek son antremanım altta.Aynı tip compound hareketler aslında pek bi değişim yok yani back squat olmaz front olur veya neck press olmaz front press olur gibi.

Front Squat
Bench Press
Dips
Cable Pullover
Bar row
Clean and Press
Z bar curl
Skullcrusher[DOUBLEPOST=1405204036][/DOUBLEPOST]
göğüs,omuz ve trapezler ilk göze çarpan yerler
tricepsler en az gelişim gösteren kas grubun olarak görünüyor

Bencede en iyi gelişen göğüs oldu.Triceps resimlere göre gerilemiş gözüküyor hatta galiba 2.resimde tam kasamamışım kolumu

şimdi 1. gün bunları yaptık
Squat
Bench press
İncline bench press
Lat pull down
Barbel row
Neck press
Bicep curl
Reverse bench press
Deadlift

3. gün de büyük ihtimal son yazdığını yaptık, diğer gün ne yapacağız peki onu da yazar mısın

bi diğer sorum karın çalışıyor musun

O benim öyle yazıp yaptığım bir antreman şu ana kadar 11 12 full body antremanı yaptım hepsi farklı farklı.Yani bir özelliği yok sende kendine iyi gelen compound hareketlerle bir rutin yap çok bir farkları yok özelden sana orjinal antremanı yolladım.

1 gün oruç 1 gün antreman şeklinde devam ediyorum.Şuanda beslenmem çokta düzgün değil oruç tuttuğumdan dolayı ama çok sıkıntı yaratmıyor.

IMG_17461.jpg
IMG_17471.jpg

IMG_17731.jpg

Son düzenleme:
göğüste gelişme çok çok iyi bence tricepste gerileme yok omuz ve trapezler özellikle omuz çok iyi gelişmiş. Fakat nisandaki fotonda biceps pozu vermediğinden biceps hakkında yorum yapamayacağım :)

Teşekkür ederim.Şu ana kadar trapezlerim fazla gelişmesin orantısızlık olmasın diye hiç shrug yapmadım hatta upright row bile yapmadım doğru düzgün.Başlasam mı ki trapez çalışmaya ?

Teşekkür ederim.Şu ana kadar trapezlerim fazla gelişmesin orantısızlık olmasın diye hiç shrug yapmadım hatta upright row bile yapmadım doğru düzgün.Başlasam mı ki trapez çalışmaya ?
ben trapezi omuzla birlikte çalışıyorum. Upright Row'u geniş tutuş yapıyorum yan omuzlara daha çok vuruyor. En son olarak da barbell shrug yapıyorum.

Beyler bir sorum var sizce trapez çalışmalı mıyım ? Şu ana kadar omuza ve sırta göre ileride olduğu için hiç çalışmadım estetiği bozar mı sizce daha fazla gelişirse ?
IMG_18351.jpg

Beyler bir sorum var sizce trapez çalışmalı mıyım ? Şu ana kadar omuza ve sırta göre ileride olduğu için hiç çalışmadım estetiği bozar mı sizce daha fazla gelişirse ?
Eki Görüntüle 31072
Bence bozmaz omuzlarin dar degil çünkü hatta iyi gözükür benim dusuncem boyle :)

O benim öyle yazıp yaptığım bir antreman şu ana kadar 11 12 full body antremanı yaptım hepsi farklı farklı.Yani bir özelliği yok sende kendine iyi gelen compound hareketlerle bir rutin yap çok bir farkları yok özelden sana orjinal antremanı yolladım.
Benim de iyice ilgimi çekmeye başladı fullbody olmazsa 3 gün split 1 gün fullbody yaparım ya da direk 3 gün fullbody dönerim. Örnek program vb. var mı veya kendi programın yardımcı olursan sevinırim :)

Back
Yukarı