Grup Dersiniz Nasil Geciyor?

Biz hep ayni seyleri yapiyoruz. Sacma mi mantiklimi anlamadim. Sizin dersleriniz nasil geciyor?
Biz 35-40 kisilik grubuz. Isinma kosu falan sonrasi lapa aliyoruz karsilikli eslesiyoruz. Hoca 4 5 kombinasyon gosteriyor 5 dakika yapiyoruz. 10 gunde bir defa falanda sparring oluyor. Ama low kick veya dirsek atmiyoruz. Eskiv olsun yumruktan kacmalar olsun ayak hareketleri olsun ayda 1 defa sansa gelirse. 120 tl veriyorum birde. Normal mi sacma mi ?[DOUBLEPOST=1522270358][/DOUBLEPOST]Dirsek demisim. Dirsek zaten yok diz olucak. Hani diz atmasak bile lowkick calismamak sade atak ogrenip defans ogrenmemek sacma

Bizim salonda bir grup dersi var oradan yola çıkarak söylüyorum ki bu tarz şeyler Türkiye'de para israfıdır.

Hiçbir halt bilmeyen hocalar ders veriyorlar.

Banada sacma geliyor. Her gun aynisini yapiyoruz. Karsimda biri lapa tutsun kombinasyonlara internetten bakim ayni sey zaten[DOUBLEPOST=1522444618][/DOUBLEPOST]Salon guzel 6 7 tane buyuk kum torbasi 1.70 falan ring bir suru lapa ama dersler hep ayni . 1 aydir gelen cocuk ilk gunku gibi hoca bir defa gosteriyor bidaha yok. Lowkick atmiyoruz eskiv yok 45 vs ayda bi defa

Salon cok kalabalik ondan dolayi yoksa hocanin iyi veya kotu olmasindan degil hoca ise tamamen maddi yonden bakiyor daha az ogrenci olan iyi bir salon ara

Back
Yukarı