Greg Valentino

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PUMP
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi araştırıp konuyu okursan steroid değil sterol kullmış kendisi. Bir tür yağı kasalara enjekte ediyor. Yani halk arasında denen hava basma olayı buraya cuk oturuyor. İğrenç bir şey bu adamın kesinlikle piskolojik sorunları var.

"When you take steroids, you get big side effects, and of course i had big side effects." ( Steroid aldığınızda büyük yan etkilerle karşılaşırsınız, ve tabiki bende bunlarla karşılaştım.) Gibi bir cümle geçiyor videoda, yani synthol denen maddeyi kullanması, steroid kullanmadığı anlamına gelmiyor.
Benim tepkim doğal olmayan her yola karşı..

Linkler için teşekkürler diez, 3. linkteki foroğraflar dehşet verici gerçekten..

"When you take steroids, you get big side effects, and of course i had big side effects." ( Steroid aldığınızda büyük yan etkilerle karşılaşırsınız, ve tabiki bende bunlarla karşılaştım.) Gibi bir cümle geçiyor videoda, yani synthol denen maddeyi kullanması, steroid kullanmadığı anlamına gelmiyor.
Benim tepkim doğal olmayan her yola karşı..

Linkler için teşekkürler diez, 3. linkteki foroğraflar dehşet verici gerçekten..

ben ikisini birden kullanamazsın diye bir şey yazmadın zaten dikkat edersen. Buna sebep olan şeyin steroid değil synthol olduğunu yazdım. Steroidin de bir çok zararı var tabiki de ama böyle balon gibi yapmaz.

Back
Yukarı