? google earth ün bu kadar da yakınlaştırıcağını sanmıyorum..kim yaptıysa resmi ellerine sağlık çok güzel olmuş
Ayıp ayıp röntgen için google mı google earth mu kullanıyorsunuz ? Yani teknoloji ne kötü bişey! çatıya çık sevişeme bu fantazi nasıl alınır insanın elinden. :lol: 3 yıl önce avcılarda otururken televizyon haftanın üç günü karıncalanır ve ben sebebini anlayamaz gıcık olurdum anteni düzeltmek için çatıya çıkmaya karar verdim. merdivene çıktım ve kapağı yukarı doğru yavaşça ittirdim başımı yukarı kaldırdım sağa döndüm ilk gördüğüm şey beyaz bir popo oldu o poponun üstünde başka bir popo daha vardı ekşın devam ediyordu aşağıya düşmesinler diye ses çıkarmadım yavaş yavaş kapağı indirdim, televizyonum dakikalarca karıncanmaya devam etti. Şubat ayında o soğukta altıncı kattan aşağıya uçma riski varken soğuk hava ve beton popolarını dondururken hangi ruh hali içinde nasıl? işteee google earth bu münafıkları yakalamak için icat edilmiş. google earth pro kuruyorsunuz emule den indirebilirsiniz sonra kırıyorsunuz sonra da aşağıdaki yama dosyalarını bulduruyorsunuz bizim şirkette var teknik serviste kurmuşlar bu dosyaları bana vermediler +arg, +arx, +zmu, +zmi, +zmi renderer, +recrender ve google earth 5 metreye kadar yaklaşır (800 mb bellek + 2,18 gb işlemci gücü kullanıyormuş) abd yi sürekli izliyebiliyorsunuz ama türkiye hergün 4yada5 dakika online sonra resim olarak geliyor. 8 metre max. online 5 metreye kadar iniyor. resimler fotoğraf makinesiyle çekilmiş gibi olmuyor resimler biraz soluk ve çok iyi 3 d oyunlardakine benziyor (max 256 renk olduğu için olabilir)