GOLD Fıstık Ezmesi 25gr. Protein!

öyle yapıldığında biraz kuru oluyor sanki

Yağı çıkana kadar robatta çekersen kuru olmuyor.

Hatta süreyi fazla uzatırsan cıvık bile olur.

Buzdolabında 2-3 saat kalınca sertleşiyor yine.

Büyük marketlerden kabuklu olarak alıyorum.

Ayıklamak gerekiyor biraz zahmetli ama sonuç mükemmel.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:54 ----------

Ben bunu denedim, fistik ve bir miktar zeytinyagi robotta cektim. Kivami guzeldi aslinda ancak 3 gun sonra bozuldu :( 500 gram fistik cope gitti. Nedenini tam bilmiyorum. Aslinda fistiklar tuzsuz kavrulmustu ama sanirim daha fazla kavurmak lazim robottaki islemden sonra. Tecrubesi olan varsa aslinda super paylasim olur.

94448852.jpg

Zaten yağlı zeytinyağına gerek yok.

Hiçbişey eklemeye gerek yok.

Sadece bildiğin fıstığın kendisi :)

Ben kavrulmamış ve tuzsuz fıstık kullanıyorum.

Fıstığın kaliteside çok farkeder ona dikkat etmek lazım.

Normalde fındık,badem,ceviz gibi kuruyemişleri tüketiyorum.İçindeki protein miktarını öğrenince bu ürünü de denemeyi düşündüm ama sonra yağı yüzünden vazgeçtim.

ben calve kullanıyorum daha ıyı bır urun .

kilosu 7 liraya kabuklu fıstık alıp ayıklayıp 5 dakika robotta çektikten sonra 2-3 kaşık bal 3-5 tane tatlandırıcı katarsın %97 fıstık ezmesi olur. izole fıstık Bipro :D

biraz önce havanda dövdüm bi avuç fıstığı, 1 çay kaşığı bal, 1 tane tatlandırıcı kattım. ekmeğe sürüp yedim öyle bir lezzet yok.

çok az bir uğraşla en ekonomik, light, katkısız ürünü yapabilirsiniz. ayrıca çok çekerseniz, çok havanda döverseniz yağı çıkıyor. süzme şansınız var gibi yağını, tatlandırıcı, ageve şurubu, izomalt gibi bişeyle kesinlikle en kaliteli ambalajlı üründen daha iyisini yapabilirsiniz

2013 'ten tek dileğim...

Polmak GOLD' un , fiyatını koruyarak (hatta mümkünse daha aşağı çekerek) üründeki şeker oranını biraz daha düşürmesi.

Gerçekten tek dileğim bu. seni seviyorum fıstık ezmesi.

kilosu 7 liraya kabuklu fıstık alıp ayıklayıp 5 dakika robotta çektikten sonra 2-3 kaşık bal 3-5 tane tatlandırıcı katarsın %97 fıstık ezmesi olur. izole fıstık Bipro :D

biraz önce havanda dövdüm bi avuç fıstığı, 1 çay kaşığı bal, 1 tane tatlandırıcı kattım. ekmeğe sürüp yedim öyle bir lezzet yok.

çok az bir uğraşla en ekonomik, light, katkısız ürünü yapabilirsiniz. ayrıca çok çekerseniz, çok havanda döverseniz yağı çıkıyor. süzme şansınız var gibi yağını, tatlandırıcı, ageve şurubu, izomalt gibi bişeyle kesinlikle en kaliteli ambalajlı üründen daha iyisini yapabilirsiniz

bu şekilde denedim malesef 3 gün dayandı , sanırım extra yağ ilave etmek gerekiyor ki fıstığın kendisi yağ deposu, en iyisi kipa fıstık ezmesi %85 gibi bir oranı vardı inanılmaz iyi.

ben fırsatım ve param oldukca almaya çalışıyorum yaşım 16 daha gelişim dönemindeyim hergün kahvaltıda rahat 32-50 gr arası yerim ayrıcada çokda faydasını gördüm diyebilirim.

25 gram ucuz protein için 45 gram şeker almaya değer mi? eleştirmeye gerek yok, kötü ürün.

yüzde 45'i değil 20 si şeker. Ben tatlı krizlerinde yiyilebilir diye düşünüyorum 15 - 20 gram aralığında. Tek kötü yanı içindeki %20 şeker oranı. İçindeki yağ fıstığın kendi yağıdır sağlıklıdır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:48 ----------

2013 'ten tek dileğim...

Polmak GOLD' un , fiyatını koruyarak (hatta mümkünse daha aşağı çekerek) üründeki şeker oranını biraz daha düşürmesi.

Gerçekten tek dileğim bu. seni seviyorum fıstık ezmesi.

Tek dileğiniz bu idi fakat tam tersini yaptılar. Şeker oranını artırarar sweetty diye bir versiyonunu daha çıkarttılar :D :D

Merhaba,

benim de tercihim GOLD 'dur .

Çok uzun süredir yer , şokella'dan daha da çok severim.
ince bir dilim esmer ( çavdar , kepek , tam tahıllı vs ) ekmeğin üzerine yine ince bir tabaka sürebilip kapağı kapatabilirsek , mutluluktan uçarız.

aman yemeyelim , sakın dokunmayalım tarzı yaklaşımlara ben nacizane katılamıyorum. Her şeyin fazlası zarar suyun bile ...

Afiyet olsun.

• Like
Reactions: uzk
Kilo alımında sabahları kullanılabilir tadı çok güzel zaten yıllardır bildiğimiz marka antrenman öncesi yüksek enerji için ideal Balkrem tad tercih edilebilir.

E400 bilmem kaçlar var ama bunu görüpte dandik demek doğru olmaz Bulk döneminde kullanılabilir çünkü oturduğunuzda bi kavanoz 5 dakikanızı almaz.

Son düzenleme:
Kilo alımında kullanılabilir mi, açıkçası çok tartışılır bir durum. Bizim amacımız yağsız kilo almak.
Ve içinde çok gereksiz şekilde şeker içeriyor. Kullanılmaması taraftarıyım.Hele mezomorf-endomorf iseniz sakın ha :)

Kilo alımında kullanacaksanız calve fıstık ezmesi var hem az şeker hemde kaliteli yağ.

Bu ürünü hiç yemedim ben :)

1 haftadır kahvaltılarımda 7 tane pankek yapıp aralarına fındık ezmesi sürüyorum. Favori kahvaltım oldu açıkcası. Masadan enerji patlamasıyla kalkıyorum :)

İdmandan 30 dk önce tüketsek iyi olmazmı ? bir tatlı kaşığı gibi..

basit şekerlerin vücuda ne kadar zararlı olduğunu biliyorsunuz. basit şeker sadece yağ yapması ile lakalı değil kimyasal yapısı gereği vücuda toksik olmasıyla da kanser başta bir çok hastalığı tetikler. ayrıca şeker beyinde bağımlılık oluşturur. tüm bunlar belli iken gidipte bir ton basit şeker içeren bu ürünü almak sağlığa son derece zararlı bir davranış olur.

Back
Yukarı