GOLD Fıstık Ezmesi 25gr. Protein!

Ben et balik tavuk yumurta yiyerek dogal olmayan protein aliyorum..sizin urununuzdeki whey katki maddesi yani bildigimiz protein tozu katkisi benim yediklerimden daha dogal!! Burada insanlari yanlis yonlendirmeyin lutfen..urununuz whey katkili bildigimiz fistik ezmesi..
Evet bildiğiniz fıstık ezmesi resimdeki görünen etiket dışında hiçbir katkı maddesi yoktur.Yumurta tavuk balık yemeye devam edebilirsiniz.Eminim onlarda çok doğaldır.Yediğiniz tavuğun neyle beslendiğini nasıl kesim yapıldığını araştırıp yediğinize eminim.Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var.Her mevsim balık yediğinize göre bayağı maddi durumunuz iyi yada balık çiftliklerinde neyle besledikleri bilinmeyen balıklarımı yiyorsunuz...Yok yok siz takiptesiniz bunlara dikkat edersiniz.Yumurtayı hiç açmayayım mı :) Tavukların neler yediğini geçtim daha fazla yumurtamaları için ne işlemler ne genetik müdehaleler yapılıyor gidip yerinde görmüşsünüzdür.Siz bu konuları araştıran birisiniz.Yazınızda demogoji yapmışsınız bende biraz yapayım dedim.Polimige gerek olmadığını düşünüyorum.Bu ülkeye bişeyler sunulmasının karşısına hep birşeyler çıkar!!!.Benim bu konuyu açmam protein tozlarınında bir alternatifinin olduğunu göstermekti ama herzaman biri çıkar.

Siz doğal olmayan protein almaya devam edebilirsiniz.Ayrıca A101 de var demişsiniz evet orda normal marketler için üretilen Goldkremfıstık var ancak resimlere ve protein degerine bakmadınız heralde bu sporcular için üretilen özel bir ürün şeker katkısız ve protein değerleri ikiye katlanmış durumda.Yeni etiketinde dambıl kaldıran kol simgesi konulmuş.Bu ürün yurt dışı için üretilmiştir bu yüzden şimdilik marketlerde yoktur.Şimdilik spor salonlarında olması düşünülüyor.İlginize teşekkürler
peki marketlere gelmeyecekmi bu yeni çıkan ürün ?

Back
Yukarı