GNC de shaker ve yeni aksesuarlar

Reddie

Üye
Uzun suredir bulunmuyordu yeni getirmisler, shaker araninca bulunmayan bir sey bu nedenle bence bir iki tane bir kenara koymak lazim ;)

sekil semal olarak soyleler

gncwb5.jpg

fiyat shaker ve yedi gunluk hap kutusu 7.5, kucuk tablet kutusu 3-4 milyon gibi birseydi.

keşke protein tozunu yanında taşıma amaçlı, tek servislik (40-50 gramlık) taşıma kutuları da yapsalardı.. baya pratik olurdu..
böylece kiloluk kutuları çantada ya da arabada taşıma veya tek ölçeği yanında taşımak için ilaç kutularına doldurma zahmetinden kurtulurdu insanlar..

bags-Clear-Flat-Bags.jpg

onun icin zipli posetler var ben onlardan kullaniyorum, yalniz cok dayaniksiz bantla kenarlara takviye yapmak gerekebiliyor, ama is goruyor :D

iki ürün için 7,5 çok çok uygun fiyat..

hocam yanlis anlasilma olmasin tanesi 7.5,
ayin ilk 7 gununde gold kartla alanlar 6 kusure alabilir :D

shakerların yanında ml çizgileri var mı göremedim

evet solda ounces sagda da ml /ccm olarak cizikler var yani ölçülü, kapagin altinda da klasik parcali bir suzgec var calkalarken toz sivida dagilsin diye thums:

Son düzenleme:
keşke protein tozunu yanında taşıma amaçlı, tek servislik (40-50 gramlık) taşıma kutuları da yapsalardı.. baya pratik olurdu..
böylece kiloluk kutuları çantada ya da arabada taşıma veya tek ölçeği yanında taşımak için ilaç kutularına doldurma zahmetinden kurtulurdu insanlar..

Annemin vitamin kutusunu yıkayıp, temizledim. İçine 2-3 ölçek giriyor, böyle yapmanı tavsiye ederim.

ben eskiden beri sandoz kutularını kullanıırm.taşımasıda kulanmasıda kolay oluyor.

cannabis taneside olsa bence pahalı değil..iki üründen kastım iki farklı ürün tabi ;)

Back
Yukarı