herkse selam... gnc ürünlerini hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. fiyat açısından uygunlar, almayı düşünklerim; gnc Multi Amino veya gnc Amino Burst 3000 + gnc L-Glutamine 500 vede amino asitlerden hangisini tavsiye edersiniz? ayrıca amino+glutamine kullanımı faydalı olurmu?
amino brust Günlük alım dozu olan 3 tablette toplam 3000 mg Amino Asit içermektedir Serving Size 3 Tablets Servings Per Container 30 -------------------------------------------------------------------------------- Amount Per Serving % DV -------------------------------------------------------------------------------- Calories 10 -------------------------------------------------------------------------------- Protein (as Whey and Egg) 3 g ** L-Carnitine 15 mg ** -------------------------------------------------------------------------------- ** Daily Value (DV) not established. Üç Tablet Değerleri Alanine 159 mg Arginine 78 mg Aspartic Acid 348 mg Cystine 63 mg Glutamic Acid 570 mg Glycine 60 mg Histidine 57 mg Isoleucine 186 mg Leucine 330 mg Lysine 288 mg Methionine 69 mg Phenylalanine 78 mg Proline 201 mg Serine 159 mg Threonine 219 mg Tryptophan 42 mg Tyrosine 78 mg Valine 180 mg _________________
glutamine 500 Yardımcı beslenme desteği olarak yemeklerden bir saat önce veya aç karnına günde 4 defaya kadar 1 kapsül alınması önerilmektedir S u p p l e m e n t F a c t s Serving Size One Capsule Amount Per Serving L-Glutamine 500 mg
gnc nin protein tozunu kullandım pek bi faydasını gördüğümü söyleyemem ama tabiki beslenme çalışma vs gb konular herkesde farklılık gösterdiği için işe yaramıyo gb bişey anlaşılmasın..şu an ultimate kullanıyorum gayet memnunum.
Ozellikle amino kullanmak istemenin bir sebebi varmı? daha önce protein tozu kullandınmı? Eğer kullanmadıysan öncelikle protein tozunu tavsiye ederim, bunun dışında L-Glutamin 1000 de var GNC'de fiyat/doz olarakda daha uygun. Bu arada daha önce hiç supplement kullandınmı? Eğer kullanmadı isen Protein tozu + Creatin daha iyi bir başlangıç olabilir. GNC konusunda ise kesinlikle ürünlerini tavsiye ederim, multivitamin ve bitkisel ürünleri başta olmak üzere tüm ürünleri kaliteli ve güvenilir. Ayrıca goldcard alırsan her ayın ilk yedi günü %20 indirim var ki bu oldukça hesaplı. Satıcımısın diye yüklenilmeden önce bir açıklama yapayım; daha önce kendimin ve birkaç tanıdığım insanın sağlık problemlerinde çok ciddi yarar sağladığını gördüğüm için GNC'yi kullanıyor ve tavsiye ediyorum, herhangi bir menfaatim yoktur Sağlıklı Günler...
gnc mağazalarında 3 al 2 öde kampanyası başlamış.bi arkadaşınızla gidilirse uygun fiyatlara alınabilir...ilgilenenlere duyurulur...