Gluten İle Antreman Sonrası Protein Karışımı Nasıl Yapılabilir?

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve HAWK1010 tarafından 19 Eylül 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. HAWK1010
    Offline

    HAWK1010 Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2009
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    http://www.hammaddeler.com/index.php?option=com_content&view=article&id=155&Itemid=159 (Vital buğday gluteni genel olarak % 75-82 protein oranına sahiptir. Eklendiği ürünlerin besin değerini arttırırken, fonksiyonel protein oranını da arttırmaktadır.) Bu bilgiye göre gluten ile hangi malzemeleri karıştırarak antreman sonrası protein karışımı içecek veya içecek yapabiliriz? Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
     

Sayfayı Paylaş