Gittiğiniz body salonu evinize ne kadar uzaklıkta bulunuyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mt34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mt34

Üye
1- Eviniz ile body salonu arasındaki uzaklık ne kadar ? Yürüyerek mi gidip geliyorsunuz , araba ile mi ?

2- Salona aylık ne kadar ücret ödüyorsunuz ? İçeriği sadece body mi yoksa yüzme vs. var mı ?

3- Salona tek mi gidiyorsunuz arkadaslarınızla mı ?

1- Eviniz ile body salonu arasındaki uzaklık ne kadar ?
1,5 km...
Yürüyerek mi gidip geliyorsunuz , araba ile mi ?
Yürüyerek...

2- Salona aylık ne kadar ücret ödüyorsunuz ?
100 TL...
İçeriği sadece body mi yoksa yüzme vs. var mı ?
Sadece body...

Tek...

Son düzenleme:
1- Eviniz ile body salonu arasındaki uzaklık ne kadar ? Yürüyerek mi gidip geliyorsunuz , araba ile mi ?

-20dklık yürüyüşle gidiyorum yaklaşık 1,5km vardır

2- Salona aylık ne kadar ücret ödüyorsunuz ? İçeriği sadece body mi yoksa yüzme vs. var mı ?

- 45 tl veriyorum sadece body ve duşlu bi şekilde geçmişten tanıdık olduğu için indirimli :)

- arkadaşımla gidiyorum yeni başlattım onuda :)

1. yürüyerek gidiyorum
2. yıllık 1.250 tl ödüyorum yüzme yok ama saunası var ayrıca salon iki kat olup çok sayıda aletlerde mevcut
3. arkadaşlarımla gidiyordum

1. Yürüyerek, 800mt mesafe.
2. En son 2.100 TL'ye 26 aylık yeniledim. Muhteşem bir anlaşma oldu. Geniş nezih salon, sauna, buhar odası, dinlenme salonu, masaj, bar, 2 stüdyo, 10 stüdyo dersi, yazın başka bir tesiste ücretsiz havuz, PS3, düzgün üyeler. Bundan iyisi Şam'da kayısı. Mekan Suadiye.
3. Tek

Evde küçük body salonu var orada çalışıyorum bazen :) Odaya 5 metre, ücretsiz , her türlü imkan var. :)

1. Spor salonu araba ile 3 dakika sürüyor.
2. Aylık 115 tl. Yüzme,sauna falan da var. Salon daha 3 aylık.
3. Tek gidiyorum.

1- Yürüyerek 5 dk lık bir mesafesi var.

2- Aylık 50 tl ödüyorum , çok kapsamlı bir salon sayılmaz mahalle arası,daha çok taekwondaya yönelik(hocalar o dalda ilgili olduğundan dolayı),bunun yanında step ve kardiyo ağırlıklı alet edavat mevcut..

3- bir arkadaşımı ayarladım,bir aydır 2 gün geliyor 5 gün gelmiyor,biriyle gitmek pekte önemli değil zaten..

1.15 dk normal tempoyla :D
2.60 tl ayda body,fitness
3.Ben başladım 2 arkadaşım tavsiyemle başladı ama 2sine de zor geldi bırakcaklar

5-7 dakkada yürüyerek gidiyorum.
Yalnız body fitness salonu.Soyunma kabinlerinin olduğu yerde birde saunası var.
3 aylık için 180 tl verdim; Normalde aylık 75.
Salona tek gidiyorum.

Back
Yukarı