Gerekli mi? Gereksiz mi?

bu japon çinli herneyse bunların bi sanatı var kamasutra :) değişik pozisyonlar zarın üstünde ise pozisyonlar var zarı atıosun hangi pozisyon gelirse ama extreme pozisyonlar :)

bu japon çinli herneyse bunların bi sanatı var kamasutra :) değişik pozisyonlar zarın üstünde ise pozisyonlar var zarı atıosun hangi pozisyon gelirse ama extreme pozisyonlar :)

Birak su kamasutrayi yaaa adamin jimnastikci olmasi lazim o pozisyonlar icin :))

kamasutrayı biliyordum da zar muhabbetini bilmiyordum :) ama kamasutra da denenmesi gereken bir sanat bence, özellikle uzun süreli ilişkilerde yeni heyecanlar yaratabilir,neyse off topic yapmayalım ne diyorduk?

Prezervatifffff?

gerekli ama mike mentzer gibi günde 40 fincan içerseniz gereksiz :(

dolaptan atlayarak sevısmek ?

sakatlık çıkar be Danny, gerçi sen yaptıysan şaşırmam da bence gereksiz

Doğum kontrol hapı?

bence gerekli ama tehlikeli zira kızı da düşünmeli.Onun yerine prezervatif ya da vazektomi...

Action Figure tarzı oyuncaklar ( bi büyüyemedim gitti ya :D ) :P ??

kilo alamayan icin gerekli kilo alabilen adam icn gereksiz

toplu taşımada baskalarına yer vermeyipte güzel kız görünce yer verenlerden olmak? :D

kilo alamayan icin gerekli kilo alabilen adam icn gereksiz

toplu taşımada baskalarına yer vermeyipte güzel kız görünce yer verenlerden olmak? :D

aynı anda yazdık neyse :) bence o tip adamlar tamamen gereksiz,yaşlı ve özürlü,hamile harici yer vermek bana göre değil.

yukarıdaki sorumu tekrarlıyorum,

maden suyu ?

gereksiz

aptal bir kiz arkadas

seks komple gereksiz bana göre :)

doktor tarafından verilse bile antidepresan kullanmak ?

Sen bu dediklerini bir daha dusun istersen :P

antideprasan gereksiz sonra mal gibi dolasiyorsun ortalikta ,

marihuana

Back
Yukarı